AsayişGündemManşet

Bodrum’da Hafriyat Kamyonu Dehşeti

Minibüsün Üzerine Devrildi, 1 Ölü 1 Yaralı

 

Bodrum’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ise yaralandı.

Torba-Yalıkavak Karayolu Demirbük Mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, edinilen bilgiye göre Torba istikametine seyreden hafriyat yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, aynı istikamete giden VIP minibüsün üzerine devrildi.

İhbarın ardından kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan kamyon sürücüsü Fikret Ç., ilçedeki özel bir hastaneye sevk edildi.  İş makinesi ve küreklerle minibüsün üzerine boşalan toprak boşaltılmaya çalışıldı. Zaman karşı yarışın yapıldığı kaza yerine vinç geldi. Zincirlerle vince bağlanan kamyon, alttan da iş makinesinin desteğiyle kaldırıldı.

VIP minibüsün şoförü Halil İbrahim A., ekiplerce kurtarılarak 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde minibüste yolcu olarak bulunan iş insanı 74 yaşındaki 2 çocuk babası Muhittin Orhon’un ise yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Hurdaya dönen minibüsten alınan Orhon’un cansız bedeni, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Aracı ile Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu