EkonomiManşet

Vali Orhan Tavlı Emekçilerle Bir Araya Geldi

Vali Orhan Tavlı, Ermaş Mermer Fabrikasında Emekçileri Ziyaret Etti

 

Muğla Valisi Orhan Tavlı Ula ilçemizde Dünyaca ünlü Muğla Beyazı mermerinin üretiminin yapıldığı bölgenin ilk mermer fabrikası olan Ermaş Mermer’de incelemelerde bulundu emekçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Ermaş Mermer ziyaretinde Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya Vali Yardımcısı Vekili ve Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Ula Belediye Başkanı Özay Türkler, Ermaş Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan eşlik etti.

İzmir Mermer Fuarında Muğla’da üretilen doğaltaş ürünleri ile tanışan ve özellikle Muğla ürünlerini almak için Muğla’ya gelerek fabrikada bulunan Belçikalı müşterilerle de görüşen Vali Orhan Tavlı Muğla ürünlerinin Uluslararası pazarda her geçen gün talebinin arttığını ve Muğla’nın Türkiye doğal taş üretim ve ihracatının önemli merkezlerinden birisi olduğunu söyledi.

İleri teknolojiye dayalı, yüksek katma değerli, geniş pazarlı, istihdamı artıran doğru üretim alanlarının desteklendiğini belirten Vali Orhan Tavlı “Muğla’mız yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı büyüme stratejisiyle Türkiye Yüzyılına emin adımlarla ilerliyor” ifadelerini kullandı

Vali Orhan Tavlı Geçmişten günümüze mermer işleme teknolojileri, üretimi ve ihracatı yapılan mermer türleri ve mermer ihracatının ilimiz ekonomisine katkıları hakkında Muğla Mermerciler Derneği Başkanı ve Ermaş Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim kurulu üyeleri Hakan Ercan ve Serkan Ercan’dan bilgi aldı.

Vali Orhan Tavlı fabrikada incelemelerde bulunurken; Fabrika çalışanları yöneticiler ve iş ortakları yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u yakından inceleme fırsatı buldu

Mermer fabrikası emekçileriyle öğle yemeğinde bir araya gelen Vali Orhan Tavlı Türkiye Yüzyılı’nın çalışan, üreten, başaran, güçlü emekçilerle değer kazanacağını söyledi.

Vali Orhan Tavlı, fabrikadaki incelemelerin ardından ilimiz istihdamına, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı firma yetkililerine teşekkür ederek hayırlı işler diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu