AsayişGündemManşet

KONACIK’TAKİ PATLAMA PANİĞE NEDEN OLDU

Bodrum-tüp patlamasıKonacık Mahallesindeki bir evde meydana gelen patlama sonrası bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Saat 16.50 sularında Konacık Mahallesinden yükselen patlama sesi vatandaşları paniğe sevk etti. Lise Caddesi üzerindeki 3 katlı bir binada meydana gelen patlama sonrası bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

3.kattaki dairenin balkonunda meydana gelen patlama sırasında ev sahiplerinin tatilde olduğu öğrenildi. Patlamayı duyan mahalle sakinleri hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen, Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekip hemen dairenin balkonunda çıkan yangına müdahale etti. Kısa sürede soğutma işlemini tamamlayan itfaiye ekipleri ile birlikte olay yerine gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler inceleme başlattı.

Olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında, patlamaya balkonda bulunan bir piknik tüpünün neden olduğu anlaşıldı. Bölgede hazır bekleyen 112 Acil Sağlık ekibi ise yaralanan kimse olup olmadığını soruşturdu.  Yapılan soruşturmalar sonunda patlamadan dolayı şans eseri kimsenin yaralanmadığı tespit edildi.

Patlamayı duyar duymaz çalıştığı inşaattan olay yerine koşan Fethi Sağlam isimli vatandaş o anları şöyle anlattı:

“İnşaattaydık, patlama sesini duyduk geldik. Balkonda bir tüp patlamış. Ev sahibi evde yok. Yangın çıktı. Tüpün boş olması büyük bir faciayı önledi zaten, yaralanan kimse olmadı. İtfaiye de çok erken geldi ve müdahale etti.”

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu