ManşetTeknoloji

Teknofest Başarılarını Kutladılar

Vali Orhan Tavlı Teknofest’in Yıldızlarıyla Piknikte Bir Araya Geldi

 

Muğla Valisi Orhan Tavlı Teknofest’te elde ettiği başarılarla Muğla’nın yüzünü güldüren öğrenci, öğretmen ve aileleriyle doğa harikası Akyaka’da piknikte bir araya geldi.

Akyaka Orman Kampında gerçekleşen pikniğe Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Ula Kaymakamı Baha Başçelik, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Özden İşler ile Teknofest’e katılan öğrenciler, öğretmenleri ve aileleri katıldı.

Öğrencilerle yakından ilgilenen ve projeleri hakkında bilgi alan Vali Orhan Tavlı millî teknoloji hamlesiyle teknolojiyi tasarlayan, geliştiren ve üreten Teknofest gençliğinin her zaman yanında olduğunu belirterek gençlerimizin fırsat verildiğinde neleri başarabileceğini tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.

Gençlerimizin, milli teknoloji hamlemizde adından söz ettirecek başarılarla ülkemize hizmet edecek olmalarından gurur duyduğunu belirten Vali Orhan Tavlı yarışmalara katılan ve derece elde eden öğrencileri tebrik ederek hemen her alanda, birbirinden donanımlı gençlerin potansiyelini ortaya çıkaran milli eğitim camiamızın öğretmen ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Elektrikli araç kategorisinde yarışan araç geliştiren öğrenciler başta olmak üzere etkinliğe katılan gençler ve aileleri yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u yakından inceleme fırsatı buldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu