ManşetSpor

Hedef Süper Lig

Çağdaş Bodrum Spor İlk Maçını Kendi Evinde Oynayacak

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde 2022-2023 sezonunun ilk müsabakası, Bitez’deki Bodrum Spor Salonu’nda Çağdaş Bodrum Spor ile Samsunspor arasında oynanacak karşılaşma ile başlıyor. Çağdaş Bodrum Spor’un ev sahibi olduğu karşılaşma hem yeni sezonun hem de ligin ilk karşılaşması olacak.

Kuruldukları ilk günden bu yana güçlü ve dinamik kadrosuyla çıktıkları her karşılaşmada başarılı oyunlarıyla taraftarlarının gönüllerini fetheden Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı,geçen sene ilk sezonunda Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselme başarısı gösterdi. Bir üst lige çıkarak Bodrum’a ve taraftarlara büyük gurur yaşatan Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi için de yeni kadrosuyla oldukça iddialı.

Bodrumlu gençlerin spora ilgilerinin artması ve teşvik edilmesi; yetenekli sporcuların ise ihtiyaç duydukları imkanlarla desteklenmeleri için alt yapı kadrolarına da yatırım yapan Çağdaş Bodrum Spor, yeni sezon öncesi alt yapı seçmelerini de tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor. Bodrum ve çevre bölgelerdeki gençlere sağladıkları imkanlarla takdir kazanan Çağdaş Bodrum Spor Kulubü, hem A takımı hem de alt yapı kadrosuyla yeni sezonda da Bodrumluluların desteğini bekliyor.

7 Ekim Cuma Günü saat 18.00’de Bitez Bodrum Spor Salonu’nda gerçekleşecek karşılaşmaya tüm Bodrumlu sporseveleri davet eden Çağdaş Bodrum Spor Kulubü’nün bu seneki yeni hedefi Süper Lig.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu