EğitimManşetSpor

Masa Tenisi Sporcuları Bahçeşehir’de Buluştu

‘’Bağışlanmış Organ Hayattır’’ Sloganı ile Turnuva Düznelnedi

 

Dünya Masa Tenisi Günü etkinlikleri kapsamında Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği iş birliği ile “Bağışlanmış Organ Hayattır” sloganıyla yola çıkarak düzenlenen “İlçe Masa Tenisi Turnuvası” 1 Nisan 2023 Cumartesi günü gerçekleşti. Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler, Veteran Çiftler 25-40 Yaş ve Veteran Çiftler 40-60+ Yaş olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleşen müsabakalar aynı gün kupa ve madalya töreni ile son buldu.

Kıyasıya mücadelenin devam ettiği turnuva sonunda, 19 sporcunun katıldığı Minikler kategorisinde Ata Kemal Ak birincilik, Yağız Eren Irmak ikincilik, Sarp Kıpçak üçüncülük ve Atlas Şen dördüncülük ödülünün sahibi oldu.  23 sporcunun katıldığı Küçükler kategorisinde Ege Esen birincilik, Baran Aslancı ikincilik, Eliz Sakarya üçüncülük ve Defne Karatop dördüncülük ödülünün sahibi oldu. 42 sporcunun katıldığı Yıldızlar kategorisinde Ege Pakkan birincilik, Kerem Ağaoğlu ikincilik, Yusuf Özkan üçüncülük ve Sinan Süner dördüncülük ödülünün sahibi oldu. 21 sporcunun katıldığı Gençler kategorisinde Sarp Savaş birincilik, Ege Özşeker ikincilik, Güney Özbey üçüncülük ve Aras Pekman dördüncülük ödülünün sahibi oldu. 30 sporcunun katıldığı Veteran Çiftlerde 25-40 Yaş kategorisinde Aras Akalan-Ali Bilgin birincilik, Emre Duman-Ozan Çelik ikincilik, Cem Turgutoğlu-Poyraz Atarer üçüncülük ve 40+ Yaş kategorisinde Ezgi Uzgel-Murat Güvenin birincilik, Engin Yazıtaş-Deniz Büyükbektaş ikincilik, Ercan Üzek-Volkan Bacak üçüncülük ve Ahmet Kurşuncu-Ayhan Bostan dördüncülük ödülünün sahibi oldu.

Gerçekleşen turnuvada Bodrum İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından gün boyunca organ bağışı toplanırken müsabakalar sonunda düzenlenen kupa ve madalya töreninde kazanan sporculara ödülleri İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Dumruk, Kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır tarafından takdim edildi.

Kupa ve madalya töreninde konuşan Kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır “bu yıl 3.sü düzenlenen turnuvanın yoğun ilgi görmesinden mutluluk duyduklarını ve önümüzdeki senelerde de artarak devam etmesini umduklarını dile getirirken, iş birliği içinde turnuvayı gerçekleştirdikleri Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği yöneticilerine teşekkürlerini iletti’’.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu