AsayişManşet

17 Yaşındaki Betül Kayıp

6 Şubat Gününden Bu Yana Aranıyor

 

17 yaşındaki Nesibe Betül Tüysüz günlerdir kayıp. Ailesi tarafından Bodrum’da aranan Tüysüz’e 6 Şubat gününde bu yana ulaşılamıyor.

Aydın’ın Çine ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Nesibe Betül Tüysüz günlerdir kayıp. Kızının 13 yaşından itibaren evden devamlı kaçtığını, bu arada uyuşturucuya alıştırıldığını söyleyen gözü yaşlı anne Derya Topal; “Kızım 5 defa evinden kaçtı. Her bulduğumuzda uyuşturucu verildiği ortaya çıktı. Her defasında Bodrum’da bulundu. Bodrum’a gittiği birileri var. Onlar ona uyuşturucu veriyorlar. Biz kendisini Amatem’de tedavi ettiriyoruz. Onlar bir şekilde kızımı yönlendiriyorlar. Lütfen tanıyan bilen varsa polise veya bana haber versin” diye konuştu.

Kızı Nesibe Betül Tüysüz’ün, Kahramanmaraş ve 11 ili kapsayan depremin olduğu akşam evden kaçtığını söyleyen anne Derya Topal; “ Daha önce Milas’ta oturuyorduk. O zaman eşimin velayetindeydi. Şimdi kızımın velayetini ben aldım. Ama kontrol etmekte güçlük çekiyorum. Ben kamyon şoförlüğü yapıyorum. Allah rızası için özellikle Gümbet’te kızımı görenler olursa polise haber versinler. Şu anda kızım sosyal medya üzerinden bir lüks araba içinde elinde içki şişeleriyle çekilmiş fotoğraflar paylaşıyor. Kızımı tamamen kaybetmekten korkuyorum” dedi.

 

Kaynak: habermilas.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu