ÇevreGündemHayatManşet

Deprem Bölgesi için İhtiyaçlar Belirlendi

Yardımlar Herodot Kültür Merkezinde Toplanacak

 

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğünde gerçekleşen ve birçok ilde hissedilen depremle ilgili depremzedelerin için ihtiyaç duyulan malzemelerin listesi belirlendi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın sosyal medya hesabından duyuru şu şekilde:

“Değerli Bodrumlular, AFAD ve Kızılay Başkanlığı tarafından bize iletilen ve aşağıda bilginize sunulan ihtiyaç listesindeki ürünler dışında olmamak kaydı ile yardımlarınızı Herodot Kültür Merkezimize getirmenizi rica ediyoruz.
Bodrum Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığımız koordinasyonunda yürütülmekte olan bu yardım organizasyonu ile toplanacak ürünler kayıt altına alınarak tasnif edildikten sonra Muğla Afad Başkanlığı vasıtasıyla afet bölgesine ulaştırılacaktır.
İHTİYAÇ LİSTESİ..
Çadır, Battaniye, Kışlık kıyafet, (Kaban, bere, eldiven, kazak, bot, polar vb.) bebek bezi, bebek maması, kadın hijyen paketi, bebek ana kucağı, yağmurluk, hasta yatağı, hasta bezi, engelli sandalyesi, tüplü ısıtıcı, kullanılmamış kuru gıda malzemeleri”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu