EkonomiManşetTurizm

Turizmcilere, Bodrum Standına Davet

BODTO Başkanı EMİTT Fuarına Davet Etti

 

8-11 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleşecek EMITT Turizm fuarı için geri sayım başladı. Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te bu yıl Bodrum Ticaret Odası organizasyonu ve Bodrum Belediyesi destekleri ile Bodrum standı kurulacak. 7 numaralı holde yer alacak Bodrum standı fuar süresince turizm profesyonellerini ağırlayacak. “Bu yıl da yeniden Bodrum Standı Hepimizin diyoruz” şeklinde konuşan Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Bodrumlu işletmelerin birlik beraberlik örneği sergilemesi gerektiğine vurgu yaptı.

EMITT turizm fuarı öncesinde açıklama yapan Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon “Odamızın hedef fuarları arasında yer alan EMITT’te yeniden Bodrum standı kuracak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Hem üyelerimize fuarda kendilerini ait hissedebilecekleri toplantı ortamı sunmak hem de Bodrum’u temsil ederek prestijli işbirlikleri geliştirmek için hazırladığımız standımıza tüm üyelerimizi ve tüm Bodrum severleri bekliyoruz.” dedi.

Başkan Kocadon: “Bodrum turizm kenti olarak kalmalı.”

Başkan Kocadon fuarda Bodrum’un alternatif turizm olanaklarından Leleg Yolu, Agro-turizm rotası ve yelken yarışlarının yanı sıra eğlence turizmini de işleyeceklerini belirterek özellikle düğün turizmi konusuna ağırlık vereceklerini altını çizdi. “Bodrum’da çok çeşitli turizm olanakları mevcut, bunları katıldığımız tüm fuarlarda anlatma çabası içerisindeyiz.” diyen Kocadon Oda üyelerinin de tanıtıma katkı verdiğini belirtti. “Bodrum’u sadece biz değil, bölgeye gelen markalar da temsil ediyor.” diyen BODTO Başkanı herkesi Bodrum çatısı altında birlik beraberlik sergileyerek Bodrum’un turizm kenti kalması için çaba göstermeye davet etti.

Turizm öngörüleri EMITT ile belirlenecek

EMITT bu yıl; Fransa, Rusya, Tunus, Kanada, İspanya, İngiltere, ABD, İsviçre, İran, İtalya, Yunanistan, Hindistan, Filipinler ve Azerbaycan’ın da içinde olduğu 56 ülkeden 300’e yakın davetli tur operatörünü ve influencerı ağırlayacak. Turizm sektörünün 2019 yılı rakamlarına ulaşmayı hedeflediği bu yıl, Türkiye açısından yeni hedefleri de beraberinde getiriyor. Türkiye, 2023 yılında 60 milyon turist ve 56 milyar dolar turizm gelirine ulaşmayı planlarken, tüm bu gelişmeler ve beklentiler çerçevesinde, hedefleri iyi okumak ve doğru içerikleri ilgili profesyonellerle buluşturmak adına EMITT, fuarla eş zamanlı yürütecek zengin bir etkinlik programı hazırladı. 26. EMITT Fuarı ve etkinlik programı ile ilgili detaylı bilgiyi www.emittistanbul.com adresinde bulabilirsiniz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu