GündemManşetSpor

BODRUMSPOR DEVRE ARASINA HIZLI BAŞLADI

Bodrumspor_devre_arasi_transferSpor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor devre arasında ilk transferini gerçekleştirdi.

2016-2017 sezonuna iyi bir başlangıç yapan ve ilk yarının çoğu haftasını lider tamamlayan B.B.Bodrumspor,  son 5 haftada aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzmüştü. B.B. Bodrumspor yönetimi ilk yarının bitmesiyle teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı.

İLK TRANSFER UĞUR KARAKOÇ

B.B. Bodrumspor yönetimi teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda devre arası döneminin ilk transferini tecrübeli kanat ve forvet oyuncusu Uğur Karakoç ile anlaşarak gerçekleştirdi. Spor Toto 3. Lig 3.Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği’nde forma giyen Karakoç, Darıca Gençlerbirliği’nden önce Çine Madran ve Bayburt Grup Özel İdare’de forma giydi. Çine Madran’ın 2014-2015 sezonunda attığı 12 golle takımının ligde kalmasında büyük emeği olan Karakoç, profesyonel liglerde oynadığı 152 maçta 28 gol attı. Güçlü fiziği ve sprinter özelliği ile rakip savunmaların korkulu rüyası olan Karakoç, aynı zamanda da attığı gol ve yaptığı asistler ile de göze çarpan bir oyuncu.

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDAYIZ…

Uğur Karakoç ile gerçekleştirilen imza töreni sonrası ilk devreyi değerlendiren B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya, ilk yarıya iyi başladıklarını ancak son haftalarda düşüş yaşadıklarını belirterek şunları şunları söyledi;

“ İlk yarının sonlarına doğru biraz şanssızlık, biraz da bazı oyuncularımızın form düşüklüğü nedeniyle ilk devreyi beşinci sırada tamamladık. Bu ligde ilk 5 takım play-off oynuyor, yani lig bu şekilde bitse de Bodrumspor play-off oynayacak durumda. Şöyle bir bakıldığında Bodrumspor ligin üst sıralarında bulunan takımların hepsini yendi. Puanları daha çok alt sıralarda bulunan takımlara verdik. Hocalarımız özellikle bu doğrultuda çalışıyor ve bununla beraber devre arasında 3-4 transfer gerçekleştireceğiz. İlk transferimizi de bugün gerçekleştirdik. Uğur bizim iki yıldır almak istediğimiz bir oyuncuydu, bugün almak nasip oldu. Kendisi bu ligin en iyi forvet ve kanat oyuncularından birisi, İnşallah Bodrumsporumuza çok faydası olacak.”

“BİZİ HER YERDE DESTEKLEYEN TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Karakaya Bodrumspor’u hem içeride hem de deplasmanlarda yalnız bırakmayan Bodrumspor sevdalılarına da teşekkür ederek şunları söyledi;

“Ben taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bu sezon bizleri en uzak deplasmanlarda bile yalnız bırakmadılar. Tunceli, Trabzon, Batman gibi Bodrum’a çok uzak illerimizde oynadığımız maçlara bile gelen, Bodrum Şehir Stadı’nda her maç muhteşem bir atmosfer yaratan, gidilen her deplasmanda Bodrum’u en iyi şekilde temsil eden bütün Bodrumspor taraftarına teşekkür ediyorum. İkinci yarıda da taraftarlarımızla birlik beraberlik içinde şampiyonluk hedefimize devam edeceğiz”.

 

TARAFTARLARIMIZ RAHAT OLSUNLAR..

Başkan Karakaya taraftarların rahat olmalarını isteyerek sözlerine devam ederken, bir oyuncuyla daha anlaşma sağlandığını söyleyen başkan Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti;

“Bir oyuncuyla daha anlaşık,1-2 gün içinde o da gelecek. Devre arası döneminde en az iki tane daha toplamda 4 üst düzey oyuncuyu Bodrumsporumuza kazandırmak için çalışıyoruz. Bu sezon turizm sezonu da kötü geçti ve ekonomik olarak eskisi kadar rahat değiliz ama buna rağmen Bodrumsporumuzu kafaya oynatmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Başta belediye başkanımız Mehmet Kocadon olmak üzere bizler her türlü taşın altına elimizi sokarak Bodrumspor’u şampiyonluğa oynatmak için bütün fedakarlığı gösteriyoruz. Başkanımız Mehmet Kocadon’un dediği gibi Bodrum adının olduğu her yerde iddia olur ve Bodrumsporumuz da bu bilinçle ikinci yarıda yine şampiyonluğa oynayan bir takım olacak. Devre arasında takıma yaptığımız takviyeler ve takımımızın iyi bir hazırlık döneminden geçmesiyle Bodrumsporumuzun ikinci yarıya çıkışla başlayacağına inanıyorum ve kalbinde Bodrumspor sevdası olan herkesi sevindirmeye devam edecek”.

25 ARALIK TOPBAŞI…

Bursa deplasmanın ardından devre arası tatiline çıkan B.B. Bodrumspor’da futbolcular 25 Aralık Pazar günü topbaşı yapacak. B.B. Bodrumspor her yıl olduğu gibi bu sezonda devre arası kampını Bodrum’da gerçekleştirecek. Bir çok bölgeye göre mevsim şartlarının daha güzel olduğu Bodrum’da kampa girecek B.B. Bodrumspor, ikinci yarı öncesi hazırlıklarını Yalı ve Torba Mahalleri başta olmak üzere ilçede bulunan spor tesislerinde gerçekleştirecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu