ManşetSpor

Bodrum FK Galibiyet İçin Ter Dökecek

Taşdemir: "4 Maçlık Seri Yakalamak İstiyoruz"

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 8’inci haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak. Zorlu maç öncesi hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip galibiyet serisi için İstanbul’dan 3 puanla dönmek istiyor.

Trendyol 1’inci Lig 8’inci hafta mücadelesinde Bodrum FK deplasmanda Eyüpspor ile karşılacak. Bu kapsamda maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte Süleyman Özdamar ve Erkan Değişmez sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Ligde lider Eyüpspor’a karşı zorlu maça çıkacak olan yeşil-beyazlı ekip İstanbul’dan 3 puanla dönerek galibiyet serisi oluşturmak istiyor. 7 Ekim Cumartesi saat 19.00’da başlayacak müsabakayı Muhammet Ali Meteoğlu yönetecek. Öte yandan, lider Eyüpspor ligde 18 puana ulaşırken, Bodrum FK ise 14 puanla 4’üncü sırada yer alıyor.

Zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Ligin lideri Eyüpspor’a karşı oynayacağız ve zor bir maça hazırlanıyoruz. Geçen seneye farklılıkları olan bir takım. Her maça hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz. Erkan ve Süleyman sakat durumda. İnşallah İstanbul’dan istediğimiz sonuçla Bodrum’a dönebiliriz. Geçen seneki oyunumuzu oynamaya başladık, son 4 maçta 10 puan topladık. Bunu sürdürmek ve yeni 4 maçlık seri yakalamak istiyoruz” dedi.

Bodrum FK’nın tecrübeli oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar ise, “Geçen hafta oynadığımız Çorum maçında çok iyi mücadele ettik. Bu haftaki Eyüp maçından da galibiyetle dönmeyi düşünüyoruz. Sezon başından beri motivasyonumuz çok iyi her maça odaklanmış durumdayız ve bu maçtan da galip ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu