ManşetSiyaset

Partililer Mavi Yelekleriyle Pazar Yerindeydi

Deva Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı Turgutreis Pazar Esnafını Ziyaret Etti

 

DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı çalışmalarında tempo arttırdı. Türkiye geneli uygulama olan mavi yelek çalışmasına TurgutReis’te start verdi.

DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer yaptığı açıklama da;

Bodrum teşkilatı olarak sahada tüm kesimlere dokunuyoruz Yapmış olduğumuz Mavi yelek çalışması sahada dolaşırken farkındalık yaratıyor. Çeşitli nedenlerle Deva Partisinin logosunu bilmeyen vatandaşlarımız yeleklerimizde bulunan logoları da görmüş oluyor. Daha çok ilgi gösteriyor. Biz 2 yıldır Bodrum’un bir çok noktasına ziyaretlerimizi rutin olarak zaten yapıyorduk. Pazartesi itibarıyla da 22 inci eylem planımızı da açıklayacak ve 15 Kasım’da eylem planlarımızın lansmanı ile Tüm Türkiye’ye bunu tanıtacağız.

22 ADET EYLEM PLANI İLE TÜM KESİMLERİN SESİ OLDUK

Eylem planlarımız neden önemli çünkü siyasi partiler arasında iktidara gelince yapacaklarını 30-60-90 günde ayrıntılarıyla ele alan böyle bir çalışma yok çünkü seçimden sonra Türkiye’nin kaybedecek bir günü bile yok.

Mavi yelek çalışmalarımızda eylem planlarımızı lokalleştirerek hangi eylem planı hangi ilçemizde fayda sağlar kesimlerin beklentilerine cevap veriri bunu anlatıyoruz. Buda vatandaşlarımızda karşılık buluyor.

DEVA PARTİSİ MUĞLA İLÇE BAŞKANLARI TAM DAYANIŞMA İÇİNDE ÇALIŞIYOR

 Bu çalışmalara destek veren diğer ilçe başkanları da siyasette sinerjinin bir örneği oluyor. Çünkü Muğla 13 ilçesi ile bir bütün sorunları farklı olsa da ilçeler birbirlerine rol model oluyor. Vatandaşımızda bu birlikteliğe çok sıcak bakıyor. TurgutReis çok güzel bir mahallemiz olmasına rağmen bir çok sorunu olanda bir ilçemiz Pazar esnafımız, Sanayi esnafımız, Engellilerimiz, Çalışan kamu ve özel sektör, Emeklilerimiz, Kadınlarımız her kesime dokunuyoruz. Sorunlarını dinliyor Sayın Ali Babacan’ın selamlarını iletiyoruz.

BODRUM SEÇİM SANDIĞINA GİTMEK İÇİN GÜN SAYIYOR

Çalışmalarımızda iktidarın son günleri için seçim sandığına giderek oy kullanmak isteyen vatandaşlarımız gün sayıyor, Ay başını getirmek , sofraya nitelikli gıda koymak, yüksek kiralar, eğitim giderler konuları ilk öne çıkan konular çünkü ekonomi vatandaşlarımızın ilk önceliği DEVA Partimizin  sosyal politikalar eylem planımızda bu sorunların hepsine çözümlerimiz hazır vatandaşlarımız https://devahazir.devapartisi.org.tr/ linkinden tüm eylem planlarımızı inceleyebilirler dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu