GündemManşetSpor

DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ KUTLANACAK

Bodrum Fenerbaçeliler Derneği tarafında her yıl organize edilen ve gelenekselleşen “Dünya Fenerbahçeliler Günü” 19 Temmuz’da kutlanacak.

1907 yılında kurulan Fenerbahçe’de her 19 Temmuz, “Dünya Fenerbahçeliler Günü” olarak kutlanıyor. Türkiye genelindeki taraftar dernekleri ile Fenerbahçelilerin birlikte coşkuyla kutladıkları gecede özel etkinliklerde düzenleniyor. Bodrum Fenerbahçeliler Derneği’ninde bu yıl düzenlediği etkinlik Bodrum Trafo Cafe’de gerçekleşecek. Kuruluş yılını simgeleyen gece Saat 20:00’de başlayacak.

19 Temmuz gecesi yapılacak olan etkinliğe taraftarlarını davet eden Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mert Sayın, “Amacımız, Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarları ve sporseverleri bir çatı altında toplamak, üyelerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak, Kulübe üye olmalarını sağlamak, kulübe mümkün olan her türlü maddi ve manevi yardımı yapmak ve bu amaçlara uygun olarak çalışmaktır. Tüm dernek yönetim kurulu üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde ve yeni sezon öncesinde gerçekleştireceğimiz #Fenerol Gecesi’nde taraftarlarımızla kucaklaşmak istiyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu