GündemKültür SanatManşet

7.KEZ SİNEMASEVERLERİ BİR ARAYA GETİRECEKLER

!f istanbul-2016!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, Gümüşlük Akademisi Vakfı’nın proje kent ortaklığıyla 26, 27, 28 Şubat 2016 tarihlerinde Cinemaximum Sinemaları, Midtown–Ortakent’te Bodrumlu izleyicilere ulaşacak.

!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin geliştirdiği “!f²: İstanbul’dan canlı”, dünyada ilk kez gerçekleştirilmiş bir ‘alternatif dağıtım ve paylaşım’ projesi. Bu proje çerçevesinde Festival’in beş özel filmi, üç gün boyunca İstanbul ile eşzamanlı olarak Bodrumlu izleyicilerle buluşacak.

Bu yıl !f ² projesi, sanatsal üretimlerin herkes tarafından ulaşılabilir olması amacıyla gösterimlerini ‘armağan ekonomisi’ prensibiyle gerçekleştirecek. Armağan ekonomisi para alışverişi olmadan, katılımcıların hediyelerini sunmalarıyla gerçekleşiyor. Bu kapsamda sanatçılar resim veya fotoğraf hediye edebilecekler, bir arkadaş grubu toplanıp varsa mekanın bir ihtiyacını karşılayabilir yada arabası olan gösterimlere gelecek olanlara şoförlük yapabilir.

Armağan ekonomis kapsamında dileyenler, Gümüşlük Akademisi Vakfı’nın bu yılki tadilat, boya-badana masraflarının karşılanması için salon girişine konulacak kumbaraya bağışta bulunabilecekler.

Bu yıl 7.si düzenlenen !f ² 2016 filmleri programı şu şekilde:

26 Şubat Cuma
19.00 Ormana Doğru

27 Şubat Cumartesi
13.00 Mustang
16.00 Hızın Kızları

28 Şubat Pazar
13.00 Sonita
16.00 Cennet / Ma Der Behesht

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu