MagazinManşet

Yılbaşı Konserleri Devam Ediyor

Bu Akşam Zeynep Casalini Sahne Alacak

 

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen halk konserleri coşkuyla devam ediyor.

2023 yılını görkemli bir yılbaşı programı ile karşılamaya hazırlanan Bodrum Belediyesi’nin düzenlediği, bir hafta sürecek yeni yıl etkinliklerinin ikinci gününde DJ performansı sonrası Bodrum’un sevilen şarkıcısı Aykoç sahne alırken vatandaşlar yerel türkülere ve en beğenilen şarkılara eşlik etti.

Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen konserlerin üçüncü günü ise Pınar Seli dinleyicilerine kendisini hayran bıraktı.

Her güne bir DJ Performansı ve şarkıcı olarak planlanan konserler serisinin dördüncü günü (28 Aralık Çarşamba) sanatçı Zeynep Casalini dinleyicileriyle buluşacak. 2023’e sayılı günler kala Casalini, Belediye Meydanı’nda en sevilen parçalarını seslendirerek müzik ziyafeti sunacak.

29 Aralık Perşembe günü Buzuki Hakan ve Pelin Belediye Meydanı’nda performans sergileyecek. 30 Aralık Cuma günü ise yine Bodrum’un önemli mekanlarında sahne alan Bate ile eğlence devam edecek.

Ersin Show’un sunuculuğunu yapacağı 2022’nin son günü ise sanatçı Teoman hayranlarıyla buluşarak unutulmaz bir geceye imza atacak.

DJ Performansları haftanın her günü 20.00’de konserler ise 20.30’da Bodrum Belediye Meydanı’nda tüm Bodrum yaşayanlarına güzel anılar bırakacak.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yeni yıl haftasında düzenlenen etkinliklerle ilgili, “Kentimizde geçen yıl başlattığımız konserler serisine bu yıl da Belediye Meydanı’nda devam ediyoruz. Bodrum’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza güzel anılar bırakabilmek ve mevcut olan sıkıntılarımızı bir nebze de olsa unutabilmek adına düzenlediğimiz ücretsiz etkinliklerimize herkesi bekliyoruz. Yeni başlangıçlar ve yeni umutları barındıran 2023’te tüm vatandaşlarımızın dileklerini gerçekleştirmesini temenni ediyorum. Yeni yıl huzurla gelsin.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu