ManşetSiyaset

Deva Partisi Bodrum İlçe Örgütü Kongresi Yapıldı

Mehmet Billorer 2.Olağan kongresinde güven tazeledi

 

Deva partisi Kurucu ilçe Başkanı Mehmet Billorer 2.Olağan kongresinde güven tazeledi. Muğla il Başkanı Emrah ÇAY ve İlçe Başkanları, Yönetim kurulu üyeleri, ve Üyelerin katıldığı toplantıya yüksek katılım oldu.

Kongrede konuşma yapan Mehmet Billorer Önemli Konulara değindi.

81 İLDE TEŞKİLATLANDIK

Her geçen gün damla damla çoğalarak ilk önce Bodrum’a sonra Türkiye’ye DEVA olmak için mücadele ediyoruz. İlk kurulduğumuz günden bu güne partimiz çok büyük yol aldı. 81 ilin tamamında teşkilatlandı. Genel Başkanımız Sayın Ali babacan 81 ilin tamamını dolaştı.

 İktidarın kalesi diye tabir edilen şehirlerde miting alanlarını doldurarak iktidara aday olduğumuzu gösterdi. Ama en önemlisi Türkiye’nin yol haritası olan Eylem planlarını açıklayan ve hazırlayan tek siyasi parti oldu.

TÜRKİYE’NİN TÜM KESİMLERİNİ KAPSAYAN ANA AKIM SİYASİ PARTİYİZ

 Bu eylem planları Genel merkezimizin Liyakatli ekibi ve Türkiye’de konusunda uzman Akademisyen, Sivil Toplum Kuruluşları, ve vatandaşlarımızın katılımı ile sürekli kendini yenileyebilen bir yapıda oluştu. Genel Başkanımızın da tabiri ile Bin Bilsek te, Bir Bilene danışarak, Görülmeyeni Gören, Duyulmayanı duyan Türkiye’nin sesi olan tüm kesimleri kapsayan ANA AKIM siyasi bir parti olduk.

DEVLETİN TÜM İMKANLARINI KULLANAN BİR SİYASİ PARTİ VE HAKSIZ REKABETE RAĞMEN GÜÇLENİYORUZ

Bu zamanlarda siyaset yapmak her zamankinden zor bunu yaşayarak görüyoruz, Çünkü karşımızda bir siyasi parti yok, Devletin tüm imkanlarını kullanan orantısız bir güç ile mücadele ediyoruz. DEVLET hepimizin cebinden çıkan vergiler ile kendi propagandasını yapıyor, bununla da kalmıyor sosyal yardımları, teşvikleri, öğrenimi, mülakatı kendi istediğine veriyor, Eğer partime üye olmazsan çok beklersin diyor. Ay başını getiremeyen birçok vatandaşımızda istemeyerek te olsa bu yardımlardan faydalanmak için iktidar partisine üye oluyor.

Ama Bu kadar gücü olmasına karşı ekonomi, dış ilişkiler, adalet, özgürlük ne yazık ki işlemiyor, Vatandaşlarımız mutsuz, gençlerimiz umutsuz, esnafımız, turizmcimiz önünü göremiyor.

MUHALEFET GÜÇLENDİKÇE İKTİDAR SÖYLEMLERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Hata üstüne hata yapan iktidar, Muhalefetin güçlenmesinden dolayı iktidarı kaybetmemek için seçim yatırımı çalışmalarına başladı. Birçok kesimin ağzına bir tutam bal çalıyor. Peki Vatandaşımız sormaz mı? bugüne kadar neredeydin ? şimdi mi aklına geldik? Seçimi kaybetsem bile onu yapmam bunu yapmam diyen Beştepe ne oldu da bunları gündeme aldı.

İşte tam burada bizler teşkilatlarımız devreye giriyoruz. 81 ilde ve ilçelerinde vatandaşlarımız yaşadığımız bölgelerde cesur insanlar UMUDU anlatıyor, Eylem Planlarımızı anlatıyor, senkronize çalışarak Genel başkanımız Ali Babacan’ı Politikalarımızı, Eylem planlarımızı anlatıyoruz. İstedikleri kadar medya ambargosu koysunlar, afişlerimizi engellesinler, ama bizleri durduramıyorlar.

BODRUM’UN SORUNU BİR TANE DEĞİL, AMA HEPSİNİ ÇÖZECEĞİZ

Bizlerde yaşadığımız Bodrum’da vatandaşlarımızla, esnafımızla , Turizmcimiz ile sık sık bir araya geliyoruz. Bodrum’un sorunlarını anlatsak bütün gün konuşmamız gerekir. Ama Kronik sorunlarımızı hepimiz biliyoruz, Yüksek kiraları, yollarımızın durumunu, Turizmcimizin sorunlarını, Eğlence sektörünün erkenden bitirilen programlarını, yükselen maliyetlerden dolayı etkilenen girişimcilerimizi, 12 ay Turizm için bekleyen esnafımızı, Adalet diyen, kadına şiddete hayır, zeytinime dokunma  diyen Sivil toplum kuruluşlarımızı hepsinin sorunlarını biliyoruz.

Bunların çözümlerini içeren 22 adet eylem planımı ile tek tek, kapı kapı   dolaşarak anlatıyoruz ve anlatmaya devam edeceğiz. Bunu burada bulunan tüm arkadaşlarım zaten yapıyor. Biz çalıştıkça köşeye sıkışan iktidar muslukları açıyor. Ama nafile vatandaşımız gerçeği görüyor vergilerimizin nerelere gittiğini görüyor. Bodrum’da yaşamayı tercih etmiş tüm vatandaşlarımız rahat olsun

SİYASETE NEZAKET GÖMLEĞİNİ GİYDİREN SİYASİ PARTİ, DEVA PARTİSİ

SEN,BEN ONLAR devri kapanıyor. ÇOGULCU DEMOKRASİ, ŞEFFAF YÖNETİM anlayışı Bizler dönemi . 7.den 77 ye, tüm kesimlerin kazanacağı, Kuzeyden Güneye tüm Türkiye’nin kazanacağı ADALET’in her kesime eşit olarak dağıtılacağı günlere az kaldı. Vatandaşlarımız Damla logosuna Mührü vuracak ve 6 ay içinde sorunlar tek tek çözülecek, Sayın Ali Babacan bunu 2 defa yaptı, Yine yapacak kadrolar, hazır, teşkilatlar hazır, Burada arkadaşlarıma bakıyorum Bodrum’un Muğla ve İlçelerinin DEVA’sı  olacak ekibi burada, hiçbir zorluğa yenilmeden görevinin başında çünkü inanarak yapılan her iş başarıya ulaşır, Biz İnandık Türkiye inandı, Muğla İnandı, Bodrum inandı

Siyasete nezaket gömleği giydiren genel Başkanımız sayın Ali Babacan’ın Kurduğu DEVA Partisi hazır,  Bodrum hazır, Biz hazırız. Kazanan Bodrum Olsun, OYLAR  DEVA OLSUN Kongremizi katılan tüm üye ve misafirlerimize tekrar teşekkür ediyorum.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu