EğitimManşet

Çocuklar İçin Çalışıyorlar

Mobil Eğitim Simülatörü Bodrum'da Olacak

 

7-11 yaş grubundaki çocukların hem otomobil sporları, hem de temel trafik güvenliği konularında bilgilendirilmesini hedefleyen TOSFED Mobil Eğitim Simülatörü projesi, Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) katkılarıyla 01 Aralık Perşembe günü Bodrum’da Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu’nda olacak.

Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) üyesi 146 ülke tarafından sunulan 850 proje arasından, destek programı içerisine alınan 10 projeden biri olan Mobil Eğitim Simülatörü ile en yetenekli sporcu adayları belirleniyor. Katılımcılar, projenin teknoloji sponsoru Apex Racing tarafından çocuklara özel olarak tasarlanan simulatörlerle, proje için modellenen TOSFED Körfez Pisti’nde karting deneyimi yaşıyorlar.

Proje kapsamında Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde 52 ayrı şehirde 12.000’den fazla çocuğa ulaşıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu