ManşetSpor

Bursa Deplasmanından da Galibiyetle Döndüler

Çağdaş Bodrum Spor Yoluna Tam Gaz Devam Ediyor

 

İlk senesinde bir üst lige çıkma başarısı gösteren ve bu sene Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayan Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 7. Hafta mücadelesinde Gemlik Spor Salonu’nda Akran Gemlik Basketbol ile karşılaştı.

Lig birincisi olarak çıktığı karşılaşmada maça hızlı başlayan Bodrum’un Takımı, ilk yarıda soyuma odasına, 21- 35 önde giden takım oldu.

Bursa Deplasmanı’nda maçının başlama düdüğüyle yine oyunda rakibine oranla daha iyi bir oyun sergileyen Çağdaş Bodrum Spor, maçı 51 – 68 galip tamamladı.

Maç sonrasında bir açıklama yapan antrenör Ali Serhan Aydanarığ, İçinde olduğumuz yolculuk önemli çünkü hedefimiz büyük. Hedefimiz doğrultusunda antrenmanlarımız oldukça sert geçiyor. Sert geçen antrenmanların karşılığını da maçlarda almaya başladık. Bugün sahada iyi bir defansif Performans vardı. Tüm oyuncularımız maksimum gayret gösterdi. Hatalar oldu tabi ki. Bu yüzden basketbol için ben hatalar oyunu benzetmesini yapıyorum. Ama hatalara rağmen sahada güçlü olmaya devam etmek önemli. Biz de takım olarak bunu yapmayı başardık.

Antrenmanlardaki ruhu maçlarda daha iyi yansıtmaya başladığımızı düşünüyorum ve takımımı tebrik ediyorum. Akran Gemlik’e de bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim”. dedi.

Ligin 7. Haftasına 1. Olarak giren ve aldığı galibiyet ile yerini koruma anlamında önemli bir maç kazanan Çağdaş Bodrum Spor, Süper Lig iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Kendi evinde oynanacak olan 8. Hafta maçları kapsamında mücadele verecek olan Bodrum’un Takımı, 26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 17.30’da Bitez Bodrum Spor Salonu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt Spor ile karşılaşacak.

Bodrumlu sporseverlere heyecan dolu ve seyir kalitesi yüksek bir maç yaşatacak karşılaşmaya tüm Bodrumlu sporseverleri davet eden Çağdaş Bodrum Spor Kulubü’nün bu seneki yeni hedefi Süper Lig. Sezon öncesi dönemde büyük bir yapılanma dönemine giren Çağdaş Bodrum Spor, yeni ve güçlü transferlerle göz doldurduğu gibi, ligin üst sıralarında yer alarak A takımında, U-14, U16, U-18 liginde mücadele veren alt yapı oyuncuları ve teknik kadrosuyla sadece Bodrum’un takımı değil, Türkiye’nin de en güçlü takımlarından bir olacağının mesajını veriyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu