ÇevreManşet

TMMOB ÇMO Muğla Temsilciliğinde Yeni Dönem

İl Temsilcisi Ahmet Acar Oldu

 

TMMOB ÇMO Muğla İl Temsilciliği 4. Dönem Yönetim Kurulu belirlendi.

Temsilciliğimizde gerçekleştirilen 2022 yılı Eğilim Belirleme Toplantısı sonrasında 4. Dönem Yönetim Kurulumuz belirlenerek yeni dönem Yönetim Kurulu görev dağılımı gerçekleştirilmiştir.

TMMOB ÇMO Muğla İl Temsilciliği 4. Dönem Yönetim Kurulu görev dağılımı aşağıdaki gibi kararlaştırılmıştır:
İl Temsilcisi Ahmet ACAR, Temsilcilik Sekreteri Şengül YASAN TÜRKÖZ, Temsilcilik Saymanı İbrahim UYSAL ve Üyeler Ali DİKEN, Aykut DEMİRCİOĞLU, Muzaffer ÇULHA, Süleyman SAZ.

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu görev dağılımı aşağıdaki gibi kararlaştırılmıştır:
Bodrum İKK Ali DİKEN, Ahmet ACAR, Milas İKK Sinem KILIÇ, Süleyman SAZ, Muğla İKK İbrahim UYSAL, Muzaffer ÇULHA.
İl Temsilciliğimiz faaliyetlerinin, İlçelerimizde daha aktif ve etkili bir şekilde yürütülebilmesi için İlçe görev dağılımı aşağıdaki gibi kararlaştırılmıştır:
Marmaris Ertuğrul KARAKAŞ, Fethiye Selver Hatice KABAK, Bodrum Ali DİKEN, Ahmet ACAR, Aykut DEMİRCİOĞLU, Milas Sinem Kılıç, Özge GÖKBEL, Menteşe İbrahim UYSAL, Muzaffer ÇULHA, Şengül YASAN TÜRKÖZ ve Yatağan Süleyman SAZ Muğla İl Temsilciliği Yönetim Kurulu olarak, birlikte üretme, birlikte karar alma, birlikte yönetme ilkemizle;
Hiçbir beklenti ve ayrım gözetmeksizin, başta Odamız üyeleri olmak üzere, emeğin hakkıyla değerlendirilmesi, meslektaşlarımız arası birlikteliğin, dayanışmanın, örgütlülüğün güçlendirilmesi ile mesleğimizin gelişiminin sağlanması, mesleğimiz ve meslektaşlarımızın gelişimi amacıyla eğitimlerin düzenlenmesi, mesleğimiz ve meslektaşlarımız sorunlarına çözümlerin üretilmesi, doğal varlıkların korunması için çevre mühendisliği bilimi ve etiği çerçevesinde çalışmaların yürütülmesi başlıca hedefimizdir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu