GündemManşet

Başkan Aras ve Ekipler Deprem Bölgesine Ulaştı

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve belediye personellerinden oluşan ekip deprem bölgesine ulaştı.

Havayolu ile Adana’ya giden Başkan Aras, daha sonra İskenderun’a hareket etti. Bodrum Belediyesi olarak deprem bölgesinde yapacakları çalışmalardan da bahseden Aras, şunları dile getirdi;

 

“Değerli Bodrumlular.. Adana Havalimanı’nda Sayın Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, PM üyelerimiz, İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlarımız ile Adana İl Başkanımız ve bölge Milletvekillerimizle bir araya geldik. Daha sonra Adana Büyükşehir Belediyesi’nde değerlendirme toplantısına katıldık ve Adana merkezde depremde yıkılan binalardaki kurtarma çalışmalarını yerinde inceledikten sonra Genel Başkanımızla birlikte Belediyemizin sorumluluk alanı olan Antakya merkeze doğru hareket ettik.

Ekibimiz, mobil mutfaklarımız, iş makinalarımız, ambulansımız ve ne yazık ki cenaze araçlarımızla birlikte Hatay ve Samandağ’da görev yapacağız. Bodrum Akut İskenderun’da arama kurtarma çalışmalarına katılacak. Muğla 911 ise henüz yolda ulaşmak üzere. Ayrıca 2 adet cenaze aracımız ve bir akaryakıt tankerimiz de bu akşam İzmir Limanı’ndan gemiyle yola çıkacak. Elbirliği ile gecemizi gündüzümüze katacağız ve halkımızın yaralarını saracağız, acılarını paylaşacağız. Allah, ülkemizin yardımcısı olsun.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu