Manşet

Karaada Şenlikleri Ertelendi

Hava Muhalefeti Nedeniyle İleri Bir Tarihe Alındı

 

4-5 Kasım’da gerçekleştirilecek olan 9.Bodrum Karaadayı Yaşatma Şenliği hava şartları sebebiyle 18-19 Kasım tarihine ertelendi.

Leleg Uygarlığı Pedesa Derneği Başkanı Mehmet Melengeç tarafından yapılan açıklamada 4-5 Kasım’da gerçekleştirilecek olan 9.Bodrum Karaadayı Yaşatma Şenliği hava şartları sebebiyle 18-19 Kasım tarihine ertelendiği belirtildi.

Leleg Uygarlığı Pedesa Derneği Başkanı Mehmet Melengeç şenliğin ertelenmesi ile ilgili yaptığı açıklamada;4-5 Kasım tarihinde planlamış olduğumuz Bodrum Karaadayı Yaşatma Şenliğimizin tüm hazırlıklarının tamamlanmasına rağmen hava şartlarından dolayı 18-19 Kasım tarihine ertelemek zorunda kaldık.  Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına hazırladığımız  9.Bodrum Karaadayı Yaşatma Şenliği Bodrum’da da çok ilgi aldı. Yerel sanatçılarımızla, çocuk oyunlarımızla, kilise gezilerimizle 18-19 Kasım’da Bodrumluları bekliyoruz.”  dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu