ÇevreGündemManşet

KAMPANYA DEVAM EDİYOR

kampanya_devam_ediyor (8)Bodrum Belediyesi’nin “Denize en çok MAVİ yakışır” sloganıyla bu yıl üçüncü kez düzenlediği deniz dibi temizlik kampanyası bu hafta Bodrum’un Güvercinlik Koyu’nda devam etti.

Toplumda çevre bilincini artırmak, daha yaşanılası bir dünya ve daha temiz bir çevre oluşturmak amacıyla 02 Şubat 2017 Perşembe günü, Bodrum’un Yalıçiftlik Mahallesi’nde ilki gerçekleştirilen deniz dibi temizlik kampanyası, bu hafta yağmurlu havaya rağmen Güvercinlik’te de yapıldı.

Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında koydan toplam 489 kg atık çıkarıldı. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ayrıştırılan ve ölçümleri yapılan atıklar, kamyonete yüklenerek atık merkezine götürüldü.

Güvercinlik’teki çalışmaların akabinde 15 Şubat Çarşamba günü Mazı koyunda çalışmalar devam edecek. Çalışmalar, daha sonraki haftalarda ise Gümbet, Bitez, Ortakent, Akyarlar, Turgutreis, Kadıkalesi, Gümüşlük, Yalıkavak, Gündoğan, Küçükbük, Gölköy, Türkbükü, Torba ve Bardakçı koyları ile son olarak Bodrum merkezde olmak üzere 18 koyda gerçekleştirilecek.

“Denize En Çok MAVİ yakışır” Bodrum Belediyesi Deniz Dibi Temizlik Kampanyası geçen yıl İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından “Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü” ile onurlandırılmıştı.

Sosyal sorumluluk niteliğine sahip Bodrum Belediyesi Deniz Dibi Temizlik Kampanyası; Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ile Özel Kalem Müdürlüğü’nün ortak projesidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu