ÇevreGündemManşet

TEL ÇİTLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ..

Yalıkavak Balıkçı Barınağında yaşanan ve vatandaşların tepkisini çeken tel çitle kapatma olayına ilişkin Bodrum Belediyesi’nden açıklama geldi. Meğer gerçek bambaşkaymış…

Bodrum Belediyesi, Yalıkavak sahiline yerleştirilen çitlerle ilgili vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine ilgili kurumlarla temasa geçti. İlçe Tarım Müdürlüğü’nün Balıkçı Barınakları Yönetmeliği’nin 9. Maddesi uyarınca gönderdiği resmi yazıya istinaden kooperatif tarafından yürüyüş yoluna yerleştirilen çitlerin, sahilin güzelliğini ve sadeliğini bozduğunu ve kıyı engeli oluşturduğunu belirten Belediye Başkanımız Ahmet Aras, “Kıyılar herkesin eşit ve serbest yararlanmasına açıktır ve bu bölgelere yapı yapılamaz. Duvar, çit ve tel örgü gibi engeller oluşturulamaz. Kıyı Kanunu’nda da açıkça belirtilen bu hususla ilgili kurumlarımızla temas halindeyiz. Umarım, kısa zamanda bu yanlıştan dönülür” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu