GündemKültür SanatManşet

POLİSLERE ÖZEL SERGİ

Muğla Güzel Sanatlar Lisesi 11 Resim Sınıfı öğrencileri polis amca ve polis ablaları için ”Daima Güvencemiz” isimli kendi yaptıkları eserlerden oluşan sergiyi düzenlediler.

Sosyal sorumlulu projelerine verdikleri desteklerin yanısıra sosyal sorumluluk projelerinde üstlendikleri görevlerle adından sıkça söz ettiren Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri vatandaşların da haklı takdirini kazanıyorlar. Son olarak okullarında düzenledikleri ”Daima Güvencemiz” isimli resim sergileri ile birkez daha sanatta son derece profesyonel olduklarını gözler önüne serdiler.

Muğla Güzel Sanatlar Lisesi 11 Resim Sınıfı öğrencileri tarafından  polis amca ve polis ablaları için özel olarak düzenlenen  ”Daima Güvencemiz” isimli serginin açılışını Menteşe İlçesinin sevilen ve başarılı kaymakamı Caner Yıldız yaparken, serginin açılışında Kahraman Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz ‘ın babası Mehmet Yılmaz, Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Karar, Asayiş Şube Müdürü Mehmet Temel, Menteşe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Mehmet Akif Ağır hazır bulundu.

Polis temalı ve  tamamı öğrencilerin eserlerinden oluşan  ”Daima Güvencemiz” isimli sergide eserleri tek tek inceleyen Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız öğrencilerden de eserleri ile ilgili olarak bilgiler aldı. Sergi açılışında kısa bir konuşma da yapan Kaymakam Caner Yıldız; öğrencilerin bu anlamlı etkinliğe imza atmalarının kendisini son derece mutlu ettiğini belirterek başta okul idarecileri, öğretmenler  ve öğrenciler olmak üzere  emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu