Manşet

Muhtar, Yatırımlar için Teşekkür Etti

Dere Mahallesi Muhtarı’ndan YK Enerji’ye Teşekkür Ziyareti

 

Milas ilçesi Dere Mahallesi Muhtarı Mehmet Sarıoğlu, mahallesinde yapılan ve köy halkının hayatını kolaylaştıran çalışmalara verdikleri destekleri için Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye (YK Enerji), nezaket ziyaretinde bulundu.

Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Nilgül Pelit’in makamında gerçekleşen ziyarette Muhtar Sarıoğlu,  YK Enerji’nin Dere Mahallesi alt yapı ve sulama konusundaki ihtiyaçlarına cevap verdiği için teşekkürlerini iletti.

Sarıoğlu şunları söyledi:

“YK Enerji, bölgede faaliyet göstermeye başladığı günden bugüne köyümüze her zaman destek oldu. Çevre köy halkının ihtiyaçlarına duyarlı çalışmalarıyla da bizler için her zaman faydalı oldu. Köy halkımızın istihdamından tutun da sulama konusuna kadar en büyük destekçimiz diyebilirim. Son olarak, sulama boruları tadilatı ve 650 metre kadastral yolumuzun yapımı yine santral sayesinde oldu.

Geçtiğimiz yıl yaşanan büyük yangında, yangının köyümüze sirayet etmemesi için su tankeri hazır bulundurulmuştu. Tüm bunlar için teşekkürlerimi ifade ediyorum”

Muhtar Sarıoğlu, sadece kendi köyü için değil, diğer köylerde de YK Enerji’nin desteğini hissettiklerini ifade ederek, bölge için önemli bir kazanım olduğunu kaydetti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu