HayatManşet

Milas Belediyesi Tarihinde Bir İlk

Kadın Kamyon Şoförü Göreve Başladı

 

Milas Belediyesi istihdamda kadın erkek eşitliği konusunda önemli bir adım attı. Belediye tarihinde ilk kez kadın kamyon şoförü ilçemizde göreve başladı.

Milas Belediyesi daha temiz bir Milas için Temizlik İşleri personeli sayısını arttırdı. Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan personeller arasında bir de kadın kamyon şoförü bulunuyor.

Belediye Tarihinin ilk kadın kamyon şoförü Nalan Akdağ…

44 yaşında olan, 1 çocuk annesi Nalan Akdağ Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çöp kamyonu şoförü olarak Milas cadde ve sokaklarında göreve başladı. Küçüklüğünden beri ağır vasıta araçları kullanmaya ilgisi olduğunu belirten Akdağ, 10 yıldır kamyon şoförlüğü yaptığını belirtti.

Kadınlara örnek olmak için buradayım…

İşini severek yaptığını belirten Nalan Akdağ; “Çocukluğumdan beri araç kullanıyorum. Hep büyük araç kullanmak istemiştim. Hep erkeklerin yaptığı işleri başarabileceğime inanmıştım. Bana bu fırsatı verdiği için Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, bana güvendikleri için iş arkadaşlarıma, çavuşlarıma, müdürüme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kadınlara örnek olmak için buradayım. Kadınların her işi yapabileceğine inanıyorum. Göreve çıktığımda herkesin bana selam vermesi, benimle gurur duyması, alkışlaması çok hoşuma gidiyor. Elimden geldiğince bu işi başaracağım ve daha iyi olacağım” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu