AsayişGündemManşet

Uçar ve Yüzer Unsurlarımızla Gençler Buluşturuldu

Sahil Güvenlik Komutanlığı Ekipleri Kapılarını Gençlere Açtı

 

Muğla’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gençler TCSG-UMUT gemisini ziyaret etti. Marmaris Körfezinde Sahil Güvenlik Helikopterinin de olduğu Arama Kurtarma Eğitimine katıldı.

Muğla Valiliği himayesinde Sahil Güvenlik Güney Ege Gurup Komutanlığı ve İl Milli Eğitim müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşen eğitimde gençlere TCSG-UMUT gemisi gezdirilerek tanıtıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığının gerçekleştirdiği faaliyetler ve görevler hakkında da bilgilendirilen gençler senaryo gereği denize bırakılan kazazedenin Sahil Güvenlik helikopteri ile kurtarılmasını ve helikopter tarafından TCSG-UMUT gemisinin helikopter platformuna transfer edilerek müdahale edilmesini ilgi ve heyecanla izledi.

Arama Kurtarma eğitiminin ardından gençlere gösterilen Sahil Güvenlik Botlarının geçiş ve manevraları büyük beğeni kazandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu