ÇevreMagazin

Başkan Gürün Bodrum Muhtarları ile Buluştu

Başkan Gürün, “Bodrum’un En Az 30 Yıllık Altyapı İhtiyacını Ortadan Kaldırıyoruz”

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum muhtarlarıyla bir araya geldi. Bodrum’a yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Gürün, Bodrum’un en az 30 yıllık altyapı sorununu ortadan kaldıracaklarını söyleyerek “Vatandaşlarımız biraz daha sabretsin, çalışmalarımız bitince Bodrum’un geleceğini güven altına alacağız” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum İlçesinde devam eden yatırımlar ile ilgili bilgi vermek amacıyla Bodrum muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya Başkan Gürün’ün yanı sıra CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Bodrum ilçe Başkanı Halil Karahan, Bodrum Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ve Bodrum’un çeşitli mahallelerinden 42 muhtar katıldı.

Aras, “Osman Başkanımız ve Büyükşehir Belediyemiz ile Uyum İçinde Çalışıyoruz”

Toplantıda konuşan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, altyapı yatırımlarının yapılması gereken zorunlu bir yatırım olduğunu vurgulayarak Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da önemli yatırımların hayata geçirildiğini ve Osman Gürün ile birlikte uyum içinde daha büyük hizmetlere imza atacaklarını söyledi. Aras, “Bodrum’da önemli bir altyapı eksiği olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu nedenle Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan altyapı projelerinin yapımı nedeniyle çok mutluyuz. Altyapı çalışmalarının siyaset için eleştiri malzemesi haline gelmesine ve acımasız eleştirilerin yapılmasına izin veremeyiz. Çalışmalar konusunda eksiklerimiz vardır ancak hükümetin yapmadığı yatırımları Büyükşehir Belediyemiz yapıyor. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana Osman Başkanımla uyum içinde çalışıyoruz ve şehrimin geleceği için bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Gürün, “Bodrum’da Altyapı Çalışmalarımız Tamamlanınca İlçemizin Geleceğini Garanti Altına Alacağız”

Muhtarlar toplantısında konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Bodrum’da ki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçemizin on yıllardır devam eden önemli bir sorunun ortadan kaldıracağı ve Bodrum’un geleceğini güven altına alacağız” dedi. Gürün, “Biz 13 İlçesi olan çok geniş coğrafyaya sahip bir kentiz. Her ilçemizin önem durumu ve ihtiyacına göre yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bu yatırımların en önemlilerinden birçoğu Bodrum İlçemizde sürüyor. Bodrum’da ki çalışmalarımızın tamamlanması için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Yatırımların bir an önce bitmesini bizde istiyoruz ancak temel atma töreninde 2022 yılının sonunda önemli bir problem çıkmazsa yatırımlarımızı tamamlayacağız dedik. O nedenle biraz sabretmemiz gerekiyor. Biz bodrumun en az 30 yıllık alt yapı ve kanalizasyon problemlerini çözmek için çalışıyoruz” dedi.

Başkan Gürün, “DSİ Hatlarının Hukuki Süreci Bir türlü Tamamlanamıyor”

Bodrum’da bu güne kadar 596 Milyon 390 Bin TL yatırım yaptıklarını ve 1 Milyar 46 Milyon TL’lik yatırımların ise devam ettiğini vurgulayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, bu yatırımların yanında en büyük sorunun ise DSİ içme suyu hatları olduğunu söyledi. Gürün, “Muğla bir deprem bölgesi ve irili ufaklı sürekli depremler meydana geliyor. Bu yer kaymaları da DSİ hatlarının sürekli patlamasına neden oluyor. Bu hatların davası devam ediyor. Neden hala sonuçlanmadığını sorgulamak lazım. Çünkü bu hatların uygun olduğuna dair imza atan bürokratlar var. Biz Bodrum ‘un susuz kalmaması için elimizden gelen tüm çalışmayı yapıyoruz. Ayrıca Bodrum için Ahmet Başkanımla birlikte huzur ve iş birliği içinde çalışıyoruz. Daha iyi bir Muğla, daha iyi bir bodrum için çalışmalarımız sürecek” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu