GündemManşetSpor

BODRUMSPOR MENEMEN DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligde son 4 haftaya girilirken deplasmanda Menemen Belediyespor ile karşılaşacak.

Ligde kalma mücadelesi veren Bodrum Belediyesi Bodrumspor son 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak 14. Sıraya yükselirken, bu hafta lig ikincisi 66 puanlı Menemen Belediyespor’a konuk olacak. B.B.Bodrumspor’da Tarık Daşgün ve ekibinin gelmesinin ardından yüzler gülerken, kalan 4 karşılaşmadan da en iyi sonuçlarla ayrılmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren takımda, oyuncuların antrenmanlardaki neşeli ve hırslı tavırları dikkatlerden kaçmıyor. Kart cezalısı Emre Balak dışında eksik oyuncusu bulunmayan B.B.Bodrumspor Cumartesi günü Bodrum’da gerçekleştireceği antrenmanla Menemen Belediyespor hazırlıklarını tamamlayacak.

Ligde 31’inci hafta mücadelesinde 15 Nisan Pazar 15.00’da başlayacak karşılaşmayı ise Adana bölgesi hakemlerinden Caner Ak yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu