GündemManşet

Bodrum Belediyesi ve ÇYDD’den 23 Nisan Şenliği

Umurça Park'ta 23 Nisan Şenliğine Davetlisiniz

 

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Bodrum Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından düzenlenen “Çocuk Şenliği” 24 Nisan 2022 tarihinde 12.00 – 17.00 saatleri arasında Bodrum Belediyesi Umurça Parkında gerçekleşecektir.

Ersin Show ve Çağdaş Çocuklar sunumuyla, Bodrum Dans Kulübü, Karya Çiçekleri, Çağdaş Çocuklar Çocuk Hakları gösterisi,  Viva Dans Okulu, Bodrum Çocuk Korosu şenlik kapsamında sahne alacaklardır. Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun çocuk oyunu “ Orman Şövalyeleri” nide izleyeceğiniz şenlikte, çocuklarımız için Kil, Resim, Taş Boyama, Tohum, toprak ve Drama Atölyeleri,  sokak oyunları, Masal köşesi,  Kitap Takas masası( Okuduğunu getir, yenisini al) , Başkana Dileğini ilet masası yer alacak.

İkramlar, çeşitli armağanlar ve sürprizlerle dolu şenliğin son bölümünde, Muğla Büyükşehir Belediyesi Popüler Müzik Orkestrası sahne alacak. Program akışısı ise şöyle:

12.00     –   Şenlik Programı

–   Açılış, İstiklal Marşı

–  Açılış Konuşmaları

–   Bodrum Dans Grubu dans gösterisi (2 grup)

–    Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Çocuk Oyunu “Orman Şövalyeleri”

–    Karya Çiçekleri gösterisi

–    Çağdaş Yaşam  Çocuk Hakları Gösterisi

–    Viva Dans gösterisi

–   Bodrum Çocuk Korosu

–   Adam Olacak Çocuk show

16.00   –   Muğla Büyükşehir Belediyesi Popüler Müzik Orkestrası

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu