HayatManşet

Milas’ta İftar Programları

İftar Programı Milas Merkezde Devam Etti

 

Milas Belediyesi tarafından Ramazan Ayı’nda gerçekleştirilen iftar programları devam ediyor. Ramazan Ayı’nın başından itibaren devam eden yemekler dün, Ahmetçavuş Hayıtlı Mahallesi’ndeydi.

Belediye tarafından hem Milas merkez mahallelerinde hem de beldelerde devam eden iftar yemeklerine 7’den 70’e tüm Milaslı yurttaşlar yoğun katılım gösteriyor. Düzenlenen iftar yemeklerinde birbirinden farklı etkinlikler de vatandaşlarla buluşturuldu. Tiyatro oyunları, müzik dinletileri ve daha farklı birçok etkinlikle Milas Belediyesi Ramazan Ayı’nın anlamına uygun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

“Ahmetçavuş Hayıtlı Mahallesi’nde İftar Yemeği”

Ramazan Ayı’nın başından itibaren devam eden iftar yemekleri dün akşam, Ahmetçavuş Hayıtlı Mahallelerini kapsayacak şekilde Merkez İlkokulu Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen yemeğe, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Halil Mutlu ve Mehmet Ateş, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Oda Başkanları katıldı.

“Başkan Tokat’tan Mesaj”

İftar yemeği öncesi ud, kanun ve ney eşliğinde enstürmantel ilahi dinletisi sunuldu. 4 farklı noktada kurulan yemek dağıtım alanlarından yemeklerini alan vatandaşlar, müzik dinletisi eşliğinde oldukça keyifli dakikalar yaşadı. İl dışında olduğu için iftar programına katılamayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milaslı yurttaşlara bir mesaj gönderdi. Ramazan Ayı’nın bereket içinde geçmesini dileyen Başkan Tokat yayınladığı mesajda, “Ramazan paylaşmaktır, dayanışmadır; yüzlerdeki gülümsemeye ortak olmaktır… Daha önceden planlanmış olan bir program nedeniyle il dışında olmamdan dolayı bugün aranızda bulunamıyorum. Allah tutulan tüm oruçları kabul etsin… İftar yemeğine katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, Ramazan Ayı’nın mutluluk ve bereket içinde geçmesini diliyorum. Sevgi ve saygılarımla…” ifadelerine yer verdi.

“İftar Programı Bugün Cumartesi Pazar Yerinde”

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı 13.04.2022 (bugün)  Emek Mahallesi ve İsmetpaşa Mahallesi’ni kapsayacak şekilde Cumartesi Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu