EğitimManşetYiyecekler

Genç Şefler Madalyalarla Döndü

5 Altın, 12 gümüş ve 10 bronz madalya kazandılar

 

Bodrum Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Fethiye’de düzenlenen yemek yarışmasından madalyalarla döndü.

TAŞFED üyesi Şef Mavi Derneği tarafından 23-24 Mart 2022 tarihlerinde Fethiye ilçesinde organize edilen Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasına Bodrum Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aşçılık Bölümü 10, 11 ve 12’nci sınıflardan 13 öğrenci katıldı.

Yarışmalar sonunda Lise Düzeyi Ana Yemek kategorisinde İsmail Şirlet ve Hayri Akgün Altın madalya ,  Mustafa Can Poyraz , Muhammed Altan, Yağmur Büşra Akkayalık ise gümüş madalya aldılar. Tatlı kategorisinde Eylül Güleş Altın madalya alırken Ahmet Eren Gökdemir Gümüş madalya ve Berfin Akkaya , Hayri Akgün , Gökay Cantürk , Alirıza Cem Öztemiz, Havva Yanık bronz madalya kazandı. Makarna kategorisinde Gökay Cantürk Kategorinin en iyi performansını sergileyerek altın madalya ve  kategori kupasını alırken, Mehmet Yıldırım altın madalya ve Muhammed Altan, Ahmet Eren Gökdemir, Hüseyin Remzi Uslu ise gümüş madalya aldılar.

Ekip yarışmalarında ise Ahmet Eren Gökdemir , Muhammed Altan ve Mehmet Yıldırım’ın oluşturduğu ekip gümüş madalya alırken, Yağmur Akkayalık , Berfin Akkaya ve Havva Kaya’nın oluşturduğu ekip ile Hayri Akgün, Hüseyin Remzi ve Gökay Cantürk ten oluşan ekip ise bronz madalya elde etti.

Yarışma sonucunda toplamda 5 Altın, 12 gümüş ve 10 bronz madalya elde eden Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu