GündemManşet

BODRUM ABONE İŞLERİ MERKEZİ YENİ HİZMET BİNASINA GEÇTİ

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Abone İşleri Dairesi Başkanlığı Bodrum Abone İşleri MerkeziMuğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Abone İşleri Dairesi Başkanlığı Bodrum Abone İşleri Merkezi yeni hizmet binasına geçti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğünün kuruluşundan bugüne kadar Bodrum’daki vatandaşlara, Türkkuyusu Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi Yüksel Çağlar İş Merkezi No:78/20’de hizmet veren Bodrum Abone İşleri Merkezi artık yeni yerinde hizmet veriyor.

Genel Müdürlüğe ait sosyal medya hesabından yapılan açıklamada;

“Vatandaşlara daha hızlı ve modern bir hizmet vermeyi amaçlayan MUSKİ Genel Müdürlüğü, Bodrum Abone İşleri Merkezini Yeniköy Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:219’a taşıdı. Gümbet Kavşağı üzerinde Bodrum Vergi Dairesi yanına taşınan Bodrum Abone İşleri Merkezi, son çalışmalarının ardından yeni hizmet binasında 06 Haziran 2016 Pazartesi günü vatandaşların hizmetinde olacak.” İfadelerine yer verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu