ManşetSpor

Çağdaş Bodrum, Fenerbahçe Beko ile Evinde Oynayacak

Pazar Günü Menteşe'de

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, 16. Hafta karşılaşmaları kapsamında ligin ikinci yarısındaki en zorlu maçlar zinciri için hazırlanıyor.

Fikstür için çekilen kuralarda lige yükseldiği ilk senesinde arka arkaya oynadığı zor karşılaşmalar ile rakiplerine direnen Çağdaş Bodrum Spor, bu hafta kendi evinde ligin ikinci yarısı ilk karşılaşması olarak Fenerbahçe Beko ile oynayacak.

Ligin en güçlü takımlarından biri olan ve 27 puanla Anadolu Efes’in ardından ligin ikinci sırasında yer alan Fenerbahçe Beko için üstün bir antrenman programı ile çalıştıklarını belirten kulüp genel menajeri Onur Aksoy, seyircinin de desteği ile bu maçı kazanmak için var güçlerinle çalıştıklarını belirtti.

Aksoy Yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Merkezefendi ve Manisa maçlarının alarak takımın kendine olan güvenini kazanmış, ardından Aliağa ile oynadığımız karşılaşmada da yine oyun olarak çok iyi performans gösteren birtakım olarak sahada yer almıştık. Fikstürün zorlu maçları ile ikinci yarıya tekrar başlayacağız. Geçmişten aldığımız dersler ve yeni antrenörümüz ile savunmada çok daha etkili bir oyun oynuyoruz. Aynı şekilde hücumda da etkili olacağımız bir oyunu sergileyeceğimizi düşünüyorum. Bu maç bizim için çok önemli. Öncelikle kendi evimizde, Fenerbahçe’yi ağırlayacak olmamız ve tribünlerin hınca hınç dolu olması nedeniyle, kendi seyircimizin de desteği ile sahada çok daha iyi bir savunma yapacağımıza inanıyorum. Bu maç için antrenmanlarımızı çok daha sıkı yaparak hazırlanıyoruz.”

Ligin ilk yarısında 15 karşılaşmadan beşini alarak 20 puanla 14. Sırada yer alan Çağdaş Bodrum Spor, Fenerbahçe Beko karşılaşması 14 Ocak Pazar günü saat 13:00’de Muğla Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak. Yener Yılmaz’ın başhakemi olduğu, Polat Parlak ve Durhan Köyiçi’nin yardımcı hakem olarak görev aldığı Çağdaş Bodrum Spor – Fenerbahçe Beko mücadelesine tüm Muğla yaşayanları davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu