ManşetSpor

Hedef 5’te 5

Bodrumspor, Serik Belediyespor’u Konuk Edecek

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor, ligde 25’inci hafta mücadelesinde Serik Belediyespor’u konuk edecek.

Ligde son 4 maçını kazanarak zirve yarışında yeniden iddialı konuma gelen Bodrumspor,Serik Belediyespormaçı hazırlıklarına Salı günü gerçekleştirdiği tek antrenman ile başladı. 12 Şubat Cumartesi günü Bodrum İlçe Stadı’nda 13.00’da başlayacak karşılaşma öncesi yeşil beyazlılarda hedef; taraftarlarınında desteğiyle 5’te 5 yaparak zirve mücadelesini sürdürmek. Bodrumspor ligde 43 puanla 4’üncü sırada bulunurken, Serik Belediyespor ise 29 puanla 11’inci sırada bulunuyor.

Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, takımın ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptığını belirterek, “İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak 4 maçta gol yemeden 12 puan topladık. Geriye düştüğümüz rekabette kağıtlar tekrar karıldı diyebiliriz. Bodrumspor’da bu yarışın içine yeniden girdi ve hedefimiz için sonuna kadar en iyi mücadeleyi vereceğiz. Ben şimdiden taraftarlarımıza seslenerek, aynı Sakaryaspor karşılaşmasındaki gibi tribünlerimizi dolduralım diyorum. Onlar tribünde, takımımız sahada, hep birlikte hedefimize ilerleyelim.” dedi.

 

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu