EkonomiGündemManşet

Elektrik Faturaları İsyan Ettirdi

Kirası Kadar Elektrik Faturası Var

 

Elektriğe yapılan yüzde 125 zam, bu ayki elektrik faturalarına yansıdı. Ay sonu faturalarını gören vatandaşlar büyük şok yaşıyor. Normalde ödedikleri faturanın 2-3 katını ödeyen vatandaşlar, Bodrum’da eyleme hazırlanıyor. İlçede son günlerde sık sık elektrik kesintileri de yaşanıyor.

Yılbaşı öncesi elektriğe yapılan fahiş zam, faturalara yansımaya başladı. Kış aylarında ısınma sorununu çoğunlukla elektrikli aletlerle çözen Bodrumlular, sarfiyat artışıyla birlikte zamlanan faturaları görünce şok yaşıyor. Geçen ay ödedikleri elektrik faturasının 2-3 katı ile karşılaşan vatandaşlar, bu duruma müdahale edilmesi gerektiğini dile getiriyor.

Hayat pahalılığının iyice arttığı, iğneden ipliğe her şeye zam gelen günümüz şartlarında dar gelirli vatandaşların hayatlarının bu faturalarla iyice zorlaşacağı bildiriliyor.

PAZARTESİ EYLEM VAR!

Bodrumlular, 31 Ocak Pazartesi günü Aydem önünde eyleme hazırlanıyor. Sosyal medya üzerinden bir çağrı yapan bazı vatandaşlar, “Elektrik kullanımına yapılan rekor zamları gündeme taşımak amacıyla 31 Ocak Pazartesi saat 13.00’te Bodrum Aydem merkezi önünde Anayasa Madde 34 kapsamında protesto yapılacaktır.” ifadelerine yer verdiler.

Dondurucu soğukların etkili olduğu Bodrum’da elektrik kesintileri de isyan ettiriyor. Turgutreis bölgesindeki kesintilerin yanı sıra gece ve sabah saatlerinde Konacık, Çırkan, Bitez, Gümbet, Cumhuriyet mahallelerinde de enerji kesintileri meydana geldi.

Sık sık gelip giden elektrikler, vatandaşı yine isyan ettirdi.

 

kaynak: kenttv.net

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu