ManşetSpor

Takım Halinde Birinci Oldular

Büyükşehir Kadın Okçuları Şampiyon Oldu

 

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 2023 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçularından Hazal Burun U21 Makaralı Yay kadınlar dalında birinci olarak altın madalya kazandı. Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı da aynı şampiyonada birinci oldu.

Ulusal ve uluslararası birçok farklı turnuvada önemli başarılar elde eden Muğla Büyükşehir Belediyesinin okçuları şampiyonluklarına devam ediyor.

Bu kapsamda Antalya’da düzenlenen 2023 salon Türkiye Okçuluk Şampiyonasına 125 kulüp ve 601 sporcunun katılırken şampiyonaya Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcuları damgasını vurdu.

Turnuvada Büyükşehir okçularından Hazal Burun U21 Makaralı Yay Kadınlar dalında birinci olarak altın madalya kazanırken aynı dalda Emircan Haney makaralı yay erkeklerde üçüncü oldu bronz madalya kazandı.

Ayrıca şampiyonada Songül Lök, Gülçin Balık ve Meltem Kaya’dan oluşan Muğla Büyükşehir Belediyesi kadınlar takımı makaralı yayda birinci olarak altın madalya kazandı. Bunun yanı sıra U21 Makaralı Yay Kadınlar dalında Hazal Burun, Ceyda Kömer ve Ecesu Demircan’dan oluşan Büyükşehir takımı üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu