GündemManşetSpor

Kızlarımız Tarih Yazıyor

17. Galibiyetle Süper Lig Kupasında Büyük Avantaj Yakaladılar

 

THF Kadınlar Süper liginde bu sezon oynadığı 16 maçtan da galip ayrılarak namağlup yoluna devam eden Yalıkavakspor çıktığı tarihi maçı da kazandı.

İzmir Celal Atik Spor Salonunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi kadın hentbol takımını 24-17 yenen Bodrum temsilcisi Yalıkavakspor ligin bitmesine 5 hafta kala süper lig şampiyonluk kupasının ucundan tutmuş oldu.

Bodrum’a büyük sevinç ve gurur yaşatan temsilcimi sosyal medya hesabından tebrik eden Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras şu ifadeleri kullandı:

“Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde İzmir’de karşılaştığımız İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 24-17 mağlup ederek namağlup liderliğini sürdüren Yalıkavaksporumuzu tebrik ediyorum. Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne az bir zaman kala gösterdikleri üstün emekle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan ve İzmir’in dağlarında çiçek gibi açan kızlarımızla gurur duyuyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu