ÇevreGündemHayatManşet

Belediyenin Tüm Ekipleri Seferber Oldu

Mağdur Olan Vatandaşlar Tek Tek Ziyaret Edildi

 

Bodrum Belediyesi, aşırı yağışlarda mağdur olan vatandaşları tek tek ziyaret ederek yaşanan olumsuzluklardan kaynaklı mağduriyetleri gidermek için belediyenin tüm imkânlarını seferber etti.

Önceki gün etkili olan kötü hava şartları yüzenden mağduriyet yaşayan vatandaşların ev ve iş yerlerinde incelemeler yapan ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdi. Olumsuz hava koşullarının etkili olduğu ilk dakikalardan itibaren, tüm birimleriyle sahada olan Bodrum Belediyesi, yağıştan etkilenen ev ve işyerleri sebebiyle mağdur olan vatandaşları, zor anlarında yalnız bırakmadı.

Bölgedeki ev ve işyerlerini ziyaret eden Bodrum Belediyesi Halkla İlişkiler personeli, şikâyet ve talepleri alarak acil çözüm bekleyen durumları ilgili birimlere bildirdi. Çalışmalar kapsamında Müsgebi, Yahşi, İslamhaneleri, Akyarlar, Turgutreis, Bahçelievler, Yakaköy, Yalıkavak, Dirmil, Peksimet, Geriş, Koyunbaba, Gündoğan, Gümüşlük, Torba ve Umurça mahallelerinde vatandaşların ev ve iş yerlerinde yaşanan sorunlar, belediye ekiplerince giderildi.

Peksimet Mahallesi’nde derenin taşması sonucu çamurla kaplanan yol, Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince temizlenerek yeniden kullanılır hale getirildi. Su basan ev ve iş yerlerinin Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizliği gerçekleştirilerek dezenfektasyonları yapıldı. Bahçelerde, sokak ve caddelerde yaşanan su taşkınları nedeni ile yağmur suyu ile dolan yerler ise belediye iş makinaları ve vidanjörler ile çekildi. Mazgalların rutin temizliği yapıldı.Çalışmalar sırasında vatandaşlardan gelen talepler ise ilgili birimlere iletildi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise aşırı yağışlarda zarar gören ev ve işyerlerinde incelemelerde bulundu. Su taşkınlarında mağduriyet yaşayan vatandaşları dinleyen Başkan Ahmet Aras, esnaf ve vatandaşların öneri ve şikâyetlerinin çözüme kavuşturulması için gerekli talimatları verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu