HayatManşetSağlık

Ela’ya Destek Oldular

SMA Hastası Minik Ela İçin Gece Düzenlendi

 

Seashine Dans ve Sanat Akademinin 28.12.2021 tarihinde Bodrum Marina da bulunan Fi Club da düzenlediği dans gecesinde dans gecesinin giriş ücreti SMA Tip-1 hastası Ela Güleryüz bebeğe teslim edildi.

Geçen hafta düzenlenen dans gecesinin gelirini Ege Orman Vakfına Bağışlayan Seashine Dans ve Sanat Akademi bu haftaki geliri de SMA Tip-1 Hastası Ela Güleryüz bebeğe bağışladı. Yapılan Dans Gecesinde Seashine Dans ve Sanat Akademisinin gençler kategorisinde yarışan Fatih Es adlı sporcusu dans gecesinde yaptığı gösteri ile dans gecesine renk kattı.
Dans gecesine gelen eğitmen ve dans dersi alan öğrenciler ile birlikte yaklaşık 60 kişinin dans gecesine biletli olarak giriş yaptığı öğrenildi.
Bodrum Marina Club da bulunan Fi Club ‘ın işletmecisi Şafak Göktaş ” Biz Seashine Dans ve Sanat Akademi ile Corona hastalığı olmadan önce hafta da bir olacak şekilde düzenli olarak dans geceleri yapıyorduk. Daha sonra tekrar dans geceleri yapmak için toplandığımızda dans akademisinin sahibi Fevzi Deniz Işıldar böyle bir fikir ile bize geldi. Biz de bu fikri desteklemek için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle SMA Tip-1 hastalığının üstünde durulması lazım.ilaçları ve tedavisi çok pahalı buna bir çözüm bulunması lazım. ”
Seashine Dans ve Sanat Akademinin sahibi Fevzi Deniz Işıldar ise ” Dans gecemize gelen bütün öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Özellikle dün sağanak yağış olmasına rağmen kulübümüzün dans severleri bizleri yalnız bırakmadı. Dans okulumuzun latin dansları eğitmenlerine ve Fi Club yönetimine kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz yardımlar daha da artacak bu sene kulüp olarak her gün bir üyemiz gerçekten zor durumda olan birini buluyor ve onlara yardım etmemiz için bize sunuyor biz kendi imkanlarımız doğrultusunda onlara yardım etmeye çalışıyoruz.Gönül isterki daha büyük yardımlar yapalım. Çevremizde bu kadar yardımsever ve duyarlı insanlar olduğu için kulüp olarak çok şanslıyız” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu