ManşetSiyaset

Meclisten Büyükşehire Yüklendi

Gökcan: "Tek Bir Helikopterle Şov Yaptı"

 

Muğla AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; 2022 Yılı Bütçe Teklifi’nin 5. Maddesi üzerine AK Parti Grubu adına konuştu. Gökcan konuşmasında 2022 Bütçesi ve CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Gökcan: CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu; Şanlıurfa’da “Bize Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını verin elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz” dedi. Muğla Büyükşehir de CHP’de. Elinizden tutan mı var? Samimiyseniz, Muğlalı çiftçilerimize elektriği bedava verin de görelim… Bu boş vaatlerle mi iktidara geleceksiniz?

2022 Bütçesini; yatırım, üretim, istihdam ve ihracat hamleleri üzerine hazırladıklarını ifade eden Milletvekili Gökcan konuşmasında şu bilgileri verdi:

“Toplumumuzun tüm kesimlerini kapsayan ekonomik kalkınma ve refah artışı esasını hedefledik. Ülkemiz bugün; içeriden ve dışarıdan yapılan tüm müdahalelere rağmen dimdik ayaktadır.Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde; 20 yılda her alanda büyüdük, geliştik.Muhalefetin hayal satmasına, öldük bittik yalanlarına rağmen 20 yıldır girdiğimiz tüm seçimleri açık ara kazandık. 20 yıldır bütçe yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz, İnşallah. İktidarlarımız döneminde tüm ülkemizde olduğu gibi Muğlamız’da da vatandaşlarımızı önemli hizmet ve yatırımlara kavuşturduk.

Gökcan: Muğlamıza 23 Milyar TL tutarında yatırım kazandırdık. Son 4 yılda 8 milyar TL kaynak kullandık.”Yazın Muğla’nın 8 ilçesinde aynı anda orman yangını çıktığını hatırlatan Gökcan konuşmasında şunları kaydetti:

“İlk andan itibaren, Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile sahadaydık. Devletimiz tüm imkanları ile seferber oldu. 50 helikopter, 15 uçak ve 3 iha ile yangına müdahale ettik. Muhalefetse her zamanki gibi sınıfta kaldı. Yangına körükle gitti.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı, bir Vakfın kiraladığı tek bir helikopter ile şovunu yaptı. Helikopterin önünde fotoğraf çektirip, Muğla semalarında gezdirdiler. Onu da anlata anlata bitiremediler. Helikoptere de Muğla Büyükşehirin amblemini yapıştırdılar. Yanan alanları imara açacağımız ve akıllı yangınlar yalanlarına sarıldılar.Yanan alanları imara açmadık, açtırmayacağız.Cennet Muğlamızı hep birlikte yeniden yeşillendiriyoruz. Mangalda kül bırakmayan CHP’liler 11 Kasım ağaç dikme seferberliğine dahi gelmedi. Hemşerilerimizle, teşkilatlarımızla yanan alanları yine biz ağaçlandırdık.

Büyükşehir Belediyesi, arıtma ve kanalizasyon işinde de yine sınıfta kaldı. CHP’li Sayın Muğla Vekili Meclis’te yaptığı konuşmada, Bodrum’daki kanalizasyon ve alt yapı tesisini, Turizm Bakanımızın kendi otelleri için yaptırdığını iddia etti. Halbuki, Sayın Cumhurbaşkanımızın, 30 Büyükşehir Belediye Başkanı ile yaptıkları toplantıda, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Gürün, talep etti. Sayın Cumhurbaşkanımız da talimat verdi. Turizm Bakanlığı’mız 250 Milyon TL ödenek ile işi üstlendi ve geçtiğimiz yıl temelini attık. Bodrumumuza hayırlı olsun.

Gelelim yola Yolda da sınıfta kaldınız. Siz, Ula’daki 5 kilometrelik yolu 3 yılda yapıp bitiremediniz. Biz ise Dünyanın en uzun asma köprüsü olan Çanakkkale 1915 köprüsünü 4,5 yılda bitiriyoruz. İşte AK Parti ve CHP arasındaki vizyon farkı.

Su da zaten sınıfta kaldınız. Hemşerilerimizi bir damla suya bile muhtaç ettiniz. Köyler susuzluktan kırılıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak olmayan suyu Muğla’da en pahalıya siz içiriyorsunuz.

Şimdi gelelim ulaşıma. CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden bile daha pahalı yolcu taşımacılığını da Muğlamızda yine siz yapıyorsunuz. Şehir içi ulaşım taşıtlarınız yetersiz. Yollarınız da bozuk. Vatandaşlarımız, köylerimizden ilçe merkezlerine gelemiyor. Bir de üstüne üstlük ulaşıma yüzde 25 zam yaptınız. Hemşerilerimizi ve öğrencilerimizi perişan ettiniz. Kanalizasyon ve altyapı çalışmalarını yapmadığınız için, Muğla ve ilçelerinde her yağmur yağdığında vatandaşlarımızı mağdur ediyorsunuz. Evleri, işyerleri ve araçları sel içinde kalıyor. Maddi anlamda zarar görüyor.

CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu; Şanlıurfa’da “Bize Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını verin elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz” dedi. Muğla Büyükşehir de CHP’de. Elinizden tutan mı var? Samimiyseniz, Muğlalı çiftçilerimize elektriği bedava verin de görelim… Bu boş vaatlerle mi iktidara geleceksiniz?

Muğla’yı bile yönetemeyen CHP’nin iktidara talip olduğunu söylemesi ise trajikomiktir. Biz Milletimizin ferasetine inanıyor ve güveniyoruz.İlk seçimlerde Muğla Büyükşehiri de AK Belediyecilikle buluşturacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanlarımıza en kalbi şükranlarımızı sunuyor, Bütçemizin ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyor, Gazi Meclisimizi ve Muğlalı hemşerilerimizi saygı ile selamlıyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu