GündemManşet

BODRUM’A SAYISAL LOTO VURDU

bodrum-Sayısal LotoSayısal Loto’nun büyük ikramiyesini tutturan 3 talihliden 1’Bodrum’dan çıktı.

Önceki akşam yapılan çekiliş sonrası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,  6 bilen 3 kişi, 1 milyon 635 bin 492 lira 50 kuruş ikramiye kazandı. Büyük ikramiyeye ortak olan 3 talihlinin kuponlarının Ankara’nın Altındağ, Bodrum ve Sakarya’nın Adapazarı İlçesi’nde oynandığı  açıklandı.

Bodrum’daki talihlinin kuponunu ilçe merkezinde bulunan bir bayiden oynandığı öğrenildi. Bayi çalışanları sabah saatlerinde işyerinin camlarına “Sayısal büyük ikramiye bu bayii’ye çıktı” yazılı dövizler astı. Bayinin çevresinde iş yeri olanlar ve oradan gelip geçenlerin şanslı talihlinin kim olabileceği hakkında konuştukları gözlendi.

Talihlinin kim olduğu merak konusu olurken, bayi işletmecilerinden İsmail Taylan, vatandaşların ödül kazanmalarına sevindiklerini ifade ederek şunları söyledi:
“Kime çıktığını bilemiyoruz. Bayiye gün içinde çok fazla insan geliyor. Diyecek bir şey yok kime çıktıysa hayırlı olsun diyelim” dedi.

Bayiinin çevresindeki işletmelerde çalışanlarda iş arası sohbetlerinde büyük ikramiyenin kendilerin çıkmadığı için üzüntülerini dile getirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu