ManşetSpor

İç Sahada Önemli Puan Kaybı

Bodrumspor sahasında berabere kaldı

 

Bodrumspor sahasında konuk ettiği Pendikspor ile 2-2 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip galibiyet serisine nokta koyarken, Play-Off hattında yerini korudu. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Çok üstünlük sağladık maalesef koruyamadık. Yapacak bir şey yok. Bir puan aldık yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig 32’inci hafta karşılaşmasında Bodrumspor kendi evinde Pendikspor’u ağırladı. Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Bodrumspor 14’üncü dakikada Kenan ve 28’inci dakikada Gökdeniz’in golüyle 2-0 öne geçti. Rakip Pendikspor 42’inci dakikada Regattin’in penaltı golüyle farkı 1’e indirdi. Yeşil-beyazlı ekip soyunma odasına galip girdi. Maçın ikinci yarısına her iki takımda istekli başladı. 70’inci dakikada Pendikspor Kappel’in golüyle skoru 2-2’ye taşıdı. Maçın geri kalan dakikalarında gol olmazken maç 2-2 berabere bitti. Bodrumspor 32’inci haftayı 49 puanla 7’inci sırada kapatırken Play-Off hattında yerini korudu, rakibi Pendikspor ise 54 puanla 5’inci sıraya yükseldi.

BİR PUAN ALDIK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ EDECEĞİZ

Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İkinci yarıda sadece oyuncu arkadaşlarımızın skoru koruma düşüncesine yol açtı. Yarım pozisyon vermeden kendi hatamızla yediğimiz bir ikinci golle maalesef oyunu 2-2 bitirdik. Bir puan aldık, sonuçta puansız ayrılmadık. İyi bir takıma karşı oynadık. Gerçekten ligimizde uzun süre top oynamış öyle bir takıma karşı oynadık. Çok üstünlük sağladık maalesef koruyamadık. Yapacak bir şey yok. Bir puan aldık yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, “Bodrumspor son haftalarda özellikle çok iyi oynayan, kendi sahasında etkili maçlar oynayan bir takım. Özellikle oyun tarzlarına baktığımız zaman savunmadan bizim savunma arkamıza attığı uzun toplar, düşen ikinci topları kovalamaları, burada hatayı iyi değerlendirip pozisyonlara girmeleri onlar için oyunlarının en önemli noktaları. Bizde bu hataları maalesef ilk yarıda çok fazla yaptık. Hafta boyu çalışmamıza rağmen Bodrumspor’un oynadığı oyunun farklı bir seçeneği yok. Savunmadan alan bizim savunmamızın üzerine topları kaldırıyorlar, seken, düşen toplar, oradaki oyuncularının bu konuda uyanık olmaları, bu konuda daha agresif olmaları düşen topları kovalayıp pozisyona girmeleri onlar için büyük avantaj. Biz burada büyük hatalar yaptık, dikkatsizlik yaptık, konsantrasyon eksikliğimiz oldu, oyuna özelikle savunmadaki oyuncularımız biraz dağınık başladılar. Maalesef bir anda iki sıfır geriye düştük. Ama o dakikadan sonra saha içinde yapmış olduğumuz taktiksel değişiklik, hem oyuncu değişiklikleri bizim oyunu tamamen kontrol altına almamıza yarımcı oldu.” diye konuştu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:
14’üncü dakikada etkili gelen Bodrumspor’da topla buluşan Kenan Özer’in cezası içerisinde yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu. Skor 1-0.
28’inci dakikada etkili gelen Bodrumspor’da topla buluşan Gökdeniz’in vuruşunda top ağlarla buluştu. Skor 2-0.
30’uncu dakikada etkili gelen Bodrumspor’da Kenan Özer’in ceza sahası içinden vuruşunda top az farkla üstten dışarı çıktı.
40’ıncı dakikada Pendikspor’un köşe vuruşunda Ali Aytemur’un rakibine yaptığı müdahale sonrası hakem VAR’a gitti. Penaltı kararı verilirken, 42’inci dakikada Regattin’in penaltı vuruşunda top ağlarla buluştu. Skor 2-1.
45+4 ilk yarı 2-1 sona erdi.
70’inci dakikada etkili gelen Pendikspor’da Kappel’in vuruşunda top ağlarla buluştu. Skor 2-2.
77’inci dakikada köşe vuruşu yakalayan Bodrumspor’da ceza sahasında Gökdeniz’in vuruşunda top kalecide kaldı.
90+7 maç 2-2 sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu