ManşetSpor

Süper Lig Yolunda Bir Galibiyet Daha

Temsilcimiz Rakibini 76-70 Yendi

 

Henüz kurulduğu ilk sene bir üst lige çıkma başarısı göstererek, bu sene Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayan Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 9. Hafta mücadelesinde Bornova Belediyesi Karşıyaka karşılaştı.

İzmir Altındağ Atatürk Spor Kompleks’inde gerçekleşen karşılaşmaya lig birincisi olarak çıkan ve karşılaşmada maça rakibine oranla hızlı başlayan Bodrum’un Takımı, ilk yarıda soyuma odasına, 38 – 37  önde giden takım oldu.

Maçının başlama düdüğüyle yine daha iyi bir oyun sergileyen Çağdaş Bodrum Spor, maçı 76 – 70 galip tamamlayarak hedefi olan süper lig yolunda önemli bir puanı daha kazanmış oldu..

Maç sonrasında bir açıklama yapan antrenör Ali Serhan Aydanarığ, “1. Periyotta Fast break kaynaklı hatalarla kaybettiğimiz 15 sayıya rağmen 2. Periyottaki agresif savunmamızla takımın performansını beklediğimiz düzeye çıkarmayı başardık. Maçın 2. Devresi kontrol sürekli olarak bizdeydi ve 76-70 galip tamamlamayı başardık. Bornova Belediyesi Karşıyaka takımına bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim”. Dedi.

Ligin 9. Haftasında aldığı galibiyet ile yerini korumak adına önemli bir maç kazanan Çağdaş Bodrum Spor, Süper Lig iddiasını da sürdürmeye devam ediyor.

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde 10. Hafta maçları kapsamında kendi evinde seyircisinin desteğiyle mücadele verecek olan Bodrum’un Takımı, 12 Aralık Pazartesi günü saat 18.00’de Bitez Bodrum Spor Salonu’nda Fenerbahçe Koleji DS Energy ile karşılaşacak.

Bodrum’un Takımı Çağdaş Bodrum Spor’un Bodrumlu sporseverlere heyecan dolu ve seyir kalitesi yüksek bir maç yaşatacağı karşılaşmaya tüm Bodrum’lu sporseverler davetlidir.

Sezon öncesi dönemde büyük bir yapılanma dönemine giren Çağdaş Bodrum Spor, yeni ve güçlü transferlerle göz doldurduğu gibi, ligin üst sıralarında yer alarak A takımında, U-14, U16, U-18 liginde mücadele veren alt yapı oyuncuları ve teknik kadrosuyla sadece Bodrum’un takımı değil, Türkiye’nin de en güçlü takımlarından bir olacağının mesajını veriyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu