Kültür SanatManşet

9-12 Kasım Günlerinde Dolu dolu Bir Çalıştay

8. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Sanat Çalıştayı Başlıyor...

 

Bodrum’da, bu yıl 8’incisi düzenlenen Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Sanat Çalıştayı9 Kasım’da başlıyor.

8.Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Sanat Çalıştayı, Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyelerinde 9-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliği ile düzenlenen çalıştayda, engelli bireylerle sanatçılar ve akademisyenler bir araya gelerek seramik, mozaik, baskı ve tekstil sanatında çalışmalar yapacak.

Üretilen Eserlerin Her Biri İyilik ve Birlik Duygularının İfadesi Olacak

“Kurulduğu 1996 yılından bu yana, engellilerin kendi vücut ve zihin yapıları ile bağımsız yaşayabilmeleri için özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetleri verip, mekanları ve toplumu da örgütlemeye çalışan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, sanatın iyileştirici ve birleştirici gücünü her zaman önemsemiştir. 9-12 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 8. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Sanat Çalıştayı’nda sanatçılarımız, çocuklarımız, aileleri ve gönüllülerimiz ile hep birlikte, Bodrumlular olarak yakaladığımız bu motivasyonu, yüksek enerjimizi ve içimizdeki iyilik ve güzellikleri çamur, mozaik ve kumaşa nakşedeceğiz. Üretilen eserlerin her biri Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı ailesi etrafında yaşatılmakta olan iyilik ve birlik duygularının ifadesi olacak.”

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Çok Sayıda Akademisyen ve Sanatçılar Bir Araya Gelecek

Adı sanat ile anılan Bodrum’a yakışır etkinlik olmayı başaran ve 8.sini düzenlemekte olduğumuz çalıştayımızda, Bodrum’un yerel sanatçılarıyla birlikte Dokuz Eylül Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Uşak Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden çok değerli profesör, doçent ve öğretim görevlileri yer alacak.

Kapanış Sergisi

Çalıştay sonucunda ortaya çıkan eserler, 12 Kasım Cuma günü saat 17:30’da Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyesi’nde açılacak sergi ile Bodrumlu sanatseverlerle buluşacak ve sergiden elde edilen gelir engelli bireylerin eğitim ve rehabilitasyonunda kullanılacaktır.

Bağlar escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu