AsayişManşet

Akıllı Kavşakta Kaza:4 Yaralı

Yabancı Uyruklu 4 Turistten 1'nin Durumu Ağır

 

Bodrum’da içerisinde 4 turistin bulunduğu otomobil, kavşağa hızlı girince taklalar atarak durabildi. Kazada 1’i ağır, 3 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Bitez Kavşağı’nda meydana geldi. Bodrum’dan Turgutreis istikametine doğru seyreden ve içerisinde 2’si Fransız ve 2’si Tunus uyruklu 4 turistin bulunduğu otomobil, Bitez Kavşağı’na hızlı girdi.

Kavşaktaki adayı aştıktan sonra kaldırıma çarparak taklalar atan otomobil, metreler sonra durdu. Yoldan geçen diğer sürücüler ve gürültüyü duyan çevre sakinleri, kazazedelerin yardımına koştu. Kazada 2 Tunus uyruklu kadın ile 1 Fransız uyruklu adam yaralandı.

Otomobilde sıkışan Tunus uyruklu bir kadın, Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı. Alkollü oldukları belirlenen turistler, zaman zaman baygınlık geçirdi. Yaralılar kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ambulansları ile Acıbadem Hastanesi’nin ambulansına alındı. Yaralılardan Tunus uyruklu bir turistin durumunun ağır olduğu bildirildi.  Kaza ile ilgi soruşturma başlatıldı.

Öte yandan kaza yerine gelen ambulanslardan biri, Bitez Kavşağı’na girdiği sırada bir cipin sıkıştırması sonucu kaza tehlikesi atlattı. Cip daha sonra hızla bölgeden uzaklaştı.

Muhabir: Hamdi Yörür

Üsküdar masaj salonu

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu