Manşet

30 Metrelik Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri Taşıdılar

Zabıta Teşkilatının 195’inci Kuruluş Yıl Dönümü Kutlanıyor

 

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından,  Zabıta teşkilatının 195’inci kuruluş yıl dönümü 1-7 Eylül ‘Zabıta Haftası’ kapsamında birçok etkinlik düzenleniyor. Zabıta ekipleri, araçlarıyla şehir merkezinde kortejler oluşturarak bayrak yürüyüşü düzenledi.

Zabıta teşkilatının 195’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri, Bodrum Belediye Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Törene Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Emel Çakaloğlu ile Ummahan Yurt, Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürü Deniz Özyıldız, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Halil Karahan, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, birim müdürleri ve Bodrum Yarımadası’nın her bölgesinde görev yapan zabıta personeli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürü Deniz Özyıldız, zabıta teşkilatının 195’inci kuruluş yılını kutlamanın gurur ve kıvancını yaşadıklarını belirterek, “Bizler Bodrum Belediyesi zabıtası olarak, belediyemizin vitrinde görünen yüzüyüz. Bodrum Belediyesi demek medeniyet demektir. Bu medeniyeti sürdürmek için de biz çağdaş, laik, demokrat bir şekilde Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş amaçlarını hiç unutmadan, kararlılığımızı, irademizi gösterme gayreti içinde olmaya devam edeceğiz. 7 gün 24 saat mesai menfuru gözetmeksizin çalışan, güzel ilçemiz Bodrum’da yaptığı uygulamalarla vatandaşlarına daha güvenli, daha sağlıklı, daha düzenli bir yaşam hazırlamak için fedakarca çalışan Zabıta teşkilatı olmaktayız. Pandemi başta olmak üzere, ilçemizde meydana gelen sel baskınları ve maalesef yakın dönemde yaşamış olduğumuz yangın felaketlerinde canla başla mücadele ederek görev yapan meslektaşlarıma bir kez daha teşekkürlerimi borç bilirim” diye konuştu.

Daha sonra zabıta personeline hitaben bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, zabıta teşkilatının 195’inci kuruluş yıldönümünü kutlayarak “Zabıta personelimiz belediyemizin gözü, kulağı; yani en önemli görevi yerine getiren birimlerimizin başında gelmektedir. Belediye Zabıta Müdürlüğümüz, vatandaşımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamasının güvencesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir; görevleri gereği, belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Belediyemizin vatandaşlarımıza yansıyan yüzü zabıtalarımıza, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Kuruluş yıldönümü kutlamaları, zabıta ekip araçlarının sirenler çalarak Bodrum’dan Konacık Zabıta Müdürlüğü’ne korteji ve bayrak yürüyüşü ile devam etti.

Törenin ardından Zabıta personeli Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti. Yaptıkları hizmetlerden dolayı tüm zabıta personeline teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Zabıta teşkilatımız halkımızın her zaman yardımcısıdır. Cezalandırıcı değil yardımseverdir, yol göstericidir. Zabıta teşkilatımızı daha da güçlendirerek Bodrum’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Zabıta teşkilatının 195’inci kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Bodrum’daki etkinlikler kapsamında dün de Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde çalışırken vefat eden personelin ailelerine ziyaret gerçekleştirilirken, görev sırasında hayatını kaybeden zabıta personelinin anısına Belediye Meydanı’nda lokma dağıtıldı.

Ereğli masaj salonu

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu