GündemManşetSiyaset

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ YAVUZ DEMİR İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Milas ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, AK Parti Milas İlçe Teşkilatında vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya geldi. Burada, Demir, yemin töreninden sonra kısa süre içinde göreve yeni başlayan bakanları ziyaret ederek Muğla’yla ilgili sorunları aktardıklarını ve yatırımlara ilişkin görüşmeler başlattıklarını dile getirdi.

Haftanın 4 günü seçim bölgesinde bulunacağını aktaran Demir, yerel seçimlerde de özellikle Milas Belediyesinin AK Parti tarafından kazanılacağı yönünde bu seçimde büyük bir beklenti olduğunu, bunu kazanmak için de var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti. Demir, Milas için de yakında önemli müjdeler vereceğini belirtti.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar da, Demir’in Milaslı bir milletvekili olması dolayısıyla kendilerinin şanslı olduğunu vurguladı. Bu yerel seçimde Milas Belediyesini doğru bir aday çıkararak kazanacaklarını belirten Acar, katılanlara teşekkür etti.

Demir, burada mahalle muhtarları ve vatandaşların taleplerini dinleyerek not aldı.

Demir ve beraberindekiler ardından Milas ilçesinde yapımı tamamlanan ve bu eğitim-öğretim yılında ilk kez öğrencilerini ağırlayacak olan iki yeni meslek lisesi, yine ilk kez yüksekokul ve fakülte seviyesinde öğrencilerin yararlanabileceği devlet yurdu ile Milas yeni devlet hastanesi inşaatında inceleme yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu