GündemHayatManşet

O GÜNLERİN MENÜSÜ İKRAM EDİLDİ..

Çanakkale Savaşı’nda Türk Askeri’nin öğünlerinden biri olan şekersiz üzüm hoşafı ve kuru ekmek Bodrum’da düzenlenen etkinlikle vatandaşlara ikram edildi.

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yılı Ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü kapsamında ilçede çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bodrum Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce düzenlenen etkinlikte Türk Askerinin Çanakkale Savaşı’ndaki öğünlerinden şekersiz üzüm hoşafı ve kuru ekmek dağıtıldı.

Etkinlikte Tepecik Camii İmamı Yüksel Kılınçarslan şehitler için dua okudu. Etkinlikte ayrıca Halk Eğitim eğitmenleri ve kursiyerleri Çanakkale Türküsü, Yemen Türküsü ve Hey Onbeşli Türküsünü seslendirdi.

Bodrum Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Ünal, Kent Haber’e yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Biz Halk Eğitimi olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz etkinliği yine yapıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitlerimizin anısına onların savaştaki öğünlerinden birisi olan şekersiz üzüm hoşafı ve kuru ekmek dağıtacağız. Onları hatırlamak ve vatandaşlarımıza hatırlatmak için bu etkinliği düzenliyoruz. Bu vesileyle Çanakkale’de yitirdiğimiz 250 bin şehidimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz. Ruhları şad olsun.”

Etkinliğe vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu