GündemKültür SanatManşet

TÜRK HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞUNDAN VEDA KONSERİ..

Milas Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Korosu 2020 yılının ilk konserini 7 Şubat Cuma günü gerçekleştirecek.Konserde Türkiye’nin bir çok yöresine ait bir birinden güzel 32 türkü solo ve koro olarak seslendirilecek. Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda saat 20:30’da başlayacak  olan konseri, şef Ahmet Algur son kez yönetecek.

41 kişinin görev alacağı ve 32 türkünün seslendirileceği konser 2 bölümden oluşacak. İlk bölümde Sivas, Erzurum,İstanbul,Trabzon,Edirne,Bartın yöresinden bir birinden güzel eserler seslendirilecek. 2. Bölümde ise Kırşehir,Aydın,Urfa,Kütahya ve  Muğla yörelerinin eserleri Milaslılar için seslendirilecek.

Yapılacak olan etkinliğe tüm vatandaşların davet eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğunda görev alan başta Şef Ahmet Algur’a, müzisyenlere ve ses sanatçılarına teşekkür ediyorum. Belediyemiz tarafından ilçemizde birçok alanda kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenmekte. Bir birinden değerli dostlarımızın katılımı ile oluşturulan THM Topluluğumuz çalışmalarını yapacakları güzel bir konserle taçlandıracaklar” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu